آیتالله ابطحی کاشانی همواره همراه امام و ولایت بود

آیتالله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در مراسم تشییع پیکر آیتالله سید محمد ابطحی کاشانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، این عالم بزرگوار را از سابقون انقلاب اسلامی دانست.
وی گفت: در دوره خفقان پیش از انقلاب اعلام موضع شجاعت و شهامت میخواست، در حالی که آیتالله ابطحی کاشانی در کنار دیگر اعضای سابقون جامعه مدرسین اطلاعیههای ضد طاغوت را امضا و منتشر میکرد.
امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: پس از انقلاب اسلامی نیز این عالم بزرگوار در خدمت انقلاب و همراه امام راحل و ولایت بود.
آیتالله خاتمی با تأکید بر معرفی ابعاد مختلف شخصیت علمی، انقلابی و اخلاقی آیتالله ابطحی کاشانی بیان داشت: دوره طولانی بیماری ایشان سبب شد قدری چهره این بزرگ مرد ناشناخته شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم دوستان، شاگردان و بستگانشان چهره این مرد خدمتگذار به اسلام را که عمری در راه خدمت به دین، مکتب اهلبیت(ع) و انقلاب قدم برداشت را معرفی کنند./993/پ202/ب4