۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰
کد خبر: ۲۲۸۰۳۲
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

برخی نمایندگان حاضر نیستند به طرح بررسی اموال شان رأی مثبت دهند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز گلایه از این که چرا برخی از مسؤولان کشور با مردم صادق نیستند و واقعیت ها را مطرح نمی کنند؟ گفت: وقتی عملکرد دولت های پیشین صادقانه برای مردم بازگو نمی شود مردم همه مسؤولان را دروغ گو فرض می کنند.
حجت الاسلام آقاتهراني حجت الاسلام آقاتهراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شوار اسلامی شب گذشته در سومین شب مراسم هیأت فاطمیون قم راستگویی را یکی از نشانه های مهم اهل ایمان دانست و اظهار داشت: چرا برخی از ما که ادعای ایمان داریم در زندگی و کسب و کار خود صداقت را رعایت نمی کنیم.

وی افزود: چرا در امتحانات تقلب می کنیم؟ چرا جنس خوب را در معرض دید می گذاریم و موقع فروش نامرغوب ها را به مشتری می دهیم؟چرا اگر به ما حقوق یا مزایایی می دهند و حق مان نیست به مسؤولی بالا دستی خود نمی گوییم؟ چرا برخی نمایندگان مجلس به طرح بررسی اموالشان رأی نمی دهند؟ اگر ریگی به کفش نداریم چرا می ترسیم؟ حتما چیزی هست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان این که هر دولتی می آید همه کارهای دولت قبلی را می کوبد، گفت: چرا با مردم صادق نیستید و واقعیت ها را نمی گویید؟ یعنی هیچ کار مثبتی در دولت های قبل از شما انجام نشده است؟وقتی مردم این وضعیت را می بینند می گویند همه دولت ها دروغ می گویند چون امر برایشان مشتبه و دچار سرگردانی می شوند.

حجت الاسلام آقاتهرانی یادآور شد: وقتی انسان به وحدانیت خدا و رسالت پیامبر(ص)اعتراف کرد، قیامت و ولایت را پذیرفت مسلمان می شود؛ اما مؤمن تنها به کسی می گویند که فراتر از باشد یعنی در دلش این مسائل را باور کند و در برابر خدا، پیامبر(ص)، ائمه اطهار(ع) و دیگر ارزش های اسلامی خضوع عملی داشته باشد.

مسلمانی خود را باید در عمل ثابت کنیم

وی با اشاره به این که صدق نقیض کذب است، گفت: صدق گاهی در مرحله لسانی و گاهی در مرحله عملی نمود پیدا می کند؛ کسی که می گوید مسلمان است باید عملش نشان دهد؛ روایت داریم که مسلمان کسی است که مردم از دست و زبانش در آسایش باشند یا در روایت دیگر آمده کسی که صدای یاری خواهی مسلمانی بشوند و پاسخ نگوید مسلمان نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مسلمانی شرایط و ضوابطی دارد، ابراز داشت: کسی که ادعای مسلمانی دارد باید یک احکامی را رعایت کند؛ نماز بخواند، روزه بگیرد و امر به معروف و نهی از منکر کند و مهم تر از آن امر به منکر و نهی از معروف نکند.

حجت الاسلام آقاتهرانی با اشاره به این که مسلمان باید به وعده اش عمل کند، گفت: به همین دلیل خیلی حرف ها را نباید بزنیم؛ مثلا نباید به کسی در تعارف ها بگوییم فدایت شوم، این دروغ است اگر در واقعیت حاضر نباشیم جان خود برای او به خطر بیندازیم؛ در روایت داریم که کسی نمی تواند از دروغ در امان باشد مگر این که زبان خود را کنترل کند و هر حرفی نزد.

وی افزود: اگر انسان صادق باشد ایمان  نیز به دنبالش می آید؛ اهل صدق، صفا و وفا باشید، این مسأله را باید از زندگی خودمان شروع کنیم؛ اول به خودمان، پدر و مادر و در مرحله دیگر به دوستان و اطرافیان راست بگوییم.

استاد اخلاق حوزه علمیه تأکید کرد: گاهی فکر می کنیم با دروغ گفتن راحت می شویم اما نجات در راستگویی است؛ اگر کاری می کنیم صادقانه باشد، اگر مشکی پوش امام حسین(ع)هستم به راستی ایشان را در دل هم دوست بدارم و در زندگی و رفتارم این ادعا را ثابت کنم.

تنها کسانی که راستگو هستند می توانند ادعای شیعه بودن داشته باشند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: حضرت می فرماید شیعه ما نیست مگر کسی که بسیار راستگو باشد؛ بر این اساس اشخاصی مانند جناب ابوذر شیعه هستند؛ پیامبر(ص)فرمود ابوذر صدیق این امت است.

حجت الاسلام آقاتهرانی با بیان این که راستگویان تاریخ زیاد هستند، ابراز داشت: انبیایی همچون ابراهیم(ع)، اسحاق(ع)، یعقوب(ع)و ادریس(ع)در قرآن به عنوان صدیق معرفی شده اند؛ پیامبر(ص)فرمود علی(ع)صدیق امت است و در جای دیگر داریم فاطمه(س)صدیقه شهیده است؛ امام هشتم در معرفی امام حسین(ع)به عنوان صدیق از ایشان یاد می فرماید.

وی با بیان این که مدعیان ایمان را با رفتار امیرالمؤمنین(ع)می سنجند، گفت: به همین دلیل در زیارتنامه حضرت می خوانیم سلام بر تو ای میزان اعمال؛ یعنی یک کفه ترازو کارهای من و در کفه دیگر اعمال آن حضرت را می گذارند بنابراین کار خیلی سختی است؛ خدا برنامه بلندی برای ما طراحی کرده اما ما خودمان را در آن حد قبول نداریم و در زندگی تنها دنبال خورد و خوراک و مسائل دنیایی هستیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه نیاز به خوراک، همسر، رزق و روزی را امری طبیعی در زندگی بشر دانست و گفت: اما اینها اصل نیست؛ متأسفانه بسیاری از انسان ها این تنها مسائل را محور زندگی خود قرار می دهند.

متأهلان زندگی بهتری نسبت به مجردها دارند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره اهمیت بحث ازدواج، ابراز داشت: شرایط زندگی برای انسان های متأهل از مجردها بهتر است زیرا مسؤولیتی که انسان در قبال همسر و فرزند دارد موجب نظم در زندگی اش می شود؛ کسی که متأهل است در همه مسائل دیدگاهش عوض می شود و برای هر چیز کوچکی مجبور است محاسبات و برنامه ریزی داشته باشد.

حجت الاسلام آقاتهرانی به آیه«وَأَنکِحُوا الأَیامىٰ مِنکُم وَالصّالِحینَ مِن عِبادِکُم وَإِمائِکُم ۚ إِن یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ»اشاره کرد و گفت: اگر به خدا و دستوراتش اعتقاد دارید و باور دارید که وعده هایش راست است، نباید از ترس فقر ازدواج خود را به تأخیر بیندازید.

وی ادامه داد: برخی می گویند چون غربی ها می گویند بدون سرمایه نمی شود زندگی کرد پس حتما نخواهد شد، مدل زندگی و ذهنیت آنها با ما بسیار تفاوت دارد، ما حیات را دو روز دنیا نمی دانیم، ما توکل و اعتماد به خدا داریم و پیامبر(ص) را بزرگترین راستگویان می دانیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این اعتقادات باید کجا بروز و ظهور پیدا کند؟ در زندگی باید اینها را پیاده کنیم؛ اگر در زندگی مسلمانی نکنیم در مواقع حساس مانند کوفیان کار را خراب می کنیم؛ این شیوه زندگی نیاز تمرین دارد.

صداقت باید در وجود مسلمان ملکه شده باشد

حجت الاسلام آقاتهرانی با بیان این که راستگویی باید صفت ملکه یک مسلمان باشد، گفت: باید در این عرصه تلاش کنیم؛ ضرورتی ندارد ما هر حرفی را بزنیم اما اگر از ما پرسیدند باید راستش را بگوییم؛ اگر راستگویی در وجودمان نهادینه شد از وجود خودمان لذت می بریم، وقتی در برابر خدا به نماز می ایستیم به راستی احساس ذلت می کنیم و راست می گوییم که او را دوست داریم و تنها او را می پرستیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه ویژگی های شخصیتی امام حسین(ع)را بسیار اعجاب انگیز خواند، گفت: در روز عاشورا امام(ع)هر بار به لشکر دشمن حمله می کرد و آنها را عقب می راند، روی خود را به سمت خیمه ها می کرد و می فرمود«لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله»یعنی حسین کسی نیست و همه اینها از جانب خداست؛ همچنین خیال اهل حرم را آرا می کرد که من هنوز زنده ام.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش هایی از خطبه سیدالشهدا(ع)در هنگام خروج از مدینه، ابراز داشت: حضرت فرمود مرگ واقعیتی است مانند خط روی گردن، اشتیاق من به دیدار جد و مادرم مانند اشتیاق یعقوب به دیدار یوسف است؛ از این عبارات معلوم می شود که برای او مرگ اهمیتی ندارد فقط دنبال این است که کارش را درست انجام دهد.

حجت الاسلام آقاتهرانی افزود: تا بحال در جنگ های دنیا دیده اید فرمانده ای سر تک تک کشته های لشکرش را به زانو بگیرد و از آنها تعریف و متجید کند؛ نه فقط یاران قدیمی بلکه حتی کسی مانند حُر که تازه به او ملحق شده را نیز تحویل گرفت.

اگر از رفتار ما بوی علی(ع)و حسین(ع)استشمام نشود شیعه نیستیم

وی با طرح این پرسش که چرا باید ما به اسم حسینی باشیم اما در رفتار نه؟ گفت: من اعتقاد دارم اگر کسی از رفتارش بوی امام علی(ع)و امام حسین(ع)استشمام نشود شیعه نیست؛ همچنین باید از اعمال خانم های شیعه نیز بوی حضرت زهرا(س)و حضرت زینب(س)به مشام برسد؛ بنابراین باید مراقب رفتار، گفتار و کردار خود باشیم؛ در چشم، گوش، زبان و همه اعضای و جوارح ما باید صداقت موج بزند.

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به این که هر روز در نماز خود«إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ نَسْتَعین»می گوییم، اظهار داشت: این ادعاهای ما تا چه اندازه راست است؟ باید واقعا بندگی خدا را کنیم تا مسلمان صادق شویم؛ با بندگی نفس راه به جایی نمی بریم.

نماینده مردم تهرن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر صداقت و وفای به عهده یاران امام حسین(ع)، گفت: حضرت زینب(س)شب عاشورا نگران شد که نکند یاران امام حسین(ع) نیز مانند یاران امام حسن(ع) او را تنها بگذارند، حضرت فرمود خیالت راحت باشد من اینها را امتحان کردم.

حجت الاسلام آقاتهرانی افزود: امام عصر(عج)هم این گونه است اول ما را امتحان کرده و بعد انتخاب می کند، یک رفتار غلط ما کار را خراب می کند و از امتحان حضرت رد می شویم؛ بنابراین باید بسیار مراقب رفتار و عملکرد خود باشیم.

وی وجود مبارک ابا عبدالله(ع)را افتخاری برای مسلمانان و به ویژه شیعیان دانست و گفت: حضرت به راستی همه چیز خود را فدای خدا کرد و با دست، زبان و تک تک اعضای بدنش دین خدا را یاری کرد./928/پ201/ج

ارسال نظرات