۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۱
کد خبر: ۲۳۳۳۶۶
سخنران حرم رضوی:

معرفت نسبت به اهل بیت وظیفه مؤمنان است

خبرگزاری رسا ـ سخنران حرم رضوی با بیان این‌که تمام مومنان مأمورند که معرفت آل محمد را بیاموزند، گفت: باید نسبت به فضائل و مناقب اهل بیت معرفت کسب کنیم، سپس توسل و تمسک به ایشان بجوییم.
اهل بيت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام شریعت زاده خراسانی، سخنران حرم رضوی شامگاه هشتم مردادماه در رواق امام خمینی(ره) با اشاره به آیه 208 سوره بقره تاکید کرد: تمام مومنان مأمورند که معرفت آل محمد را یاد بگیرند.

 

وی با اشاره به شش لقب امام موسی بن جعفر(ع) تبیین کرد: الکاظم یعنی کظم غیظ؛ کسی که هنگام خشم و عصبانیت خود را کنترل می کند زیرا خشم نوعی جنون به همراه خسارت و جسارت های بسیاری  که پس از آن انسان نیز پشیمان می شود.

 

حجت الاسلام شریعت زاده خراسانی افزود: دومین لقب امام هفتم العابد است؛ یعنی کسی که بسیار به عبادت، نماز و ذکرگویی مشغول است و ما که خود را وابسته آقا موسی بن جعفر می دانیم؛ باید سعی کنیم زیاد عبادت و دعا کنیم.

 

سخنران حرم مطهر رضوی در ادامه به الامین و الراضی بودن امام هفتم اشاره و عنوان کرد: ایشان امانتدار، پناهگاه و مورد اعتماد مردم در جامعه و راضی به رضای خدا و بدون چون و چرا تسلیم خدا بودند.

 

حجت الاسلام شریعت زاده خراسانی با بیان روایتی از امام هفتم(ع) گفت: درود بر شیعیان ما و گوارا باد زندگانی بر آن ها که به ریسمان ما چنگ زدند؛ هیچ وقت مارا رها نمی کنند با فضائل و مناقب ما آشنا هستند به ویژه در زمان غیبت ولی عصر(عج) ضمن اینکه با ما دوست، دوستدار دوستان ما و دشمن دشمنان ما هستند؛ هرکس به این موعظه من عمل کند غصه دنیا، قیامت و آخرت را نمی خورد.

 

وی با بیان این که ریسمانی که ما را به خدا می رساند آل محمد(ص) است، تصریح کرد: فرزندان امام حسین(ع) تا امام مهدی(عج) آل محمد(ص) است وقتی که هنوز به دنیا نیامده بودند پیامبر صلوات الله علیه آنها را معرفی کرده بودند، ملاک امامت کوچکتری و بزرگتری نبود بلکه براساس لیاقت به مقام امامت می رسیدند.

 

سخنران حرم مطهر رضوی الصالح و الصابر را از دیگر القاب امام موسی بن جعفر علیه السلام عنوان کرد و افزود: صالح کسی است که کارهای نیک انجام می دهد و وجودش در جامعه خیر است.

 

حجت الاسلام شریعت زاده خراسانی خاطرنشان کرد: علامه طباطبائی در تفسیر المیزان خود صابر بودن ایشان را در سه زمینه در مقابل معصیت، در مقابل مصیبت و در مقابل اطاعت خدا  تبیین کرده است.

 

وی بیان کرد: انسان در هر شرایط، در هر سن و هر سطح سواد که باشد، باز نیاز به تحصیل علم و آگاهی بیشتر دارد بلکه در خصوص شناخت و معرفت امام هفتم(ع) فقط دانستن باب الحوائج بودن ایشان کافی نیست بلکه ابتدا باید نسبت به فضائل و مناقب ایشان معرفت کسب کنیم، سپس توسل و تمسک بجوییم./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات