۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۴
کد خبر: ۲۴۲۶۷۱

اجتماع بزرگ من عاشق محمدم در آستان امامزاده حسن تهران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ اجتماع بزرگ «من عاشق محمدم» در آستان مقدس امامزاده حسن(ع) تهران همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
لبيک يا محمد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام رضا اصلانی، کارشناس دینی شامگاه شنبه چهارم بهمن ماه  در اجتماع بزرگ 'من عاشق محمدم (ص)' در آستان مقدس امامزاده حسن(ع) گفت: جهان اسلام دستخوش تغییرات بسیاری است و تمامی سردمداران واقعی جهان اسلام در این راه بزرگ و سرنوشت ساز باید هوشیار باشند.



وی با بیان اینکه صهیونیست ها، آمریکایی ها و وهابیت آل سعود تلاش میکنند، به جهان اسلام ضربه بزنند خاطر نشان کرد: این فتنه گران با به وجود آوردن گروه داعش در درون کشورهای اسلامی بسیاری از مسلمانان را از بین بردند و تلاش می کنند با استفاده از هزاران شبکه ماهواره ای کشورهای جهان اسلام را دچار اختلاف و فتنه کنند.

 

 حجت الا سلام اصلانی خاطرنشان کرد : هفته گذشته نشریه شارلی ابدو فرانسوی زبان با انتشار تصاویری به ساحت پیامبر اکرم اسلام (ص) توهین کرد

 

 همچنین در این مراسم عاشقان پیامبر رحمت با سردادن شعارهایی از قبیل لبیک یا رسول الله، لبیک یا محمد (ص)، الله اکبر، مرگ بر اسراییل ، مرگ بر آمریکا و با حمل دست نوشته هایی انزجار خود را از توهین به پیامبر اکرم اعلام کردند./817/پ203/ب6

ارسال نظرات