۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۲۴۵۵۶۹
مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس:

پیروزی انقلاب اسلامی ایران منافع دشمنان را به خطر انداخت

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس با بیان این‌که پیروزی انقلاب اسلامی ایران منافع و معادلات دشمنان را به خطر انداخت، ‌گفت: کشور ایران با این تحریم ها پیشرفت کرده و دشمنان را به تعجب وا داشته است
دهه فجر

حجت الاسلام حسین ملک مکان مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، گفت: دشمنان به خاطر این که منافعشان در خطر افتاده بود، تلاش کردند که از همان ابتدای انقلاب، حرکت و نهضت مردم را به سمت دیگری ببرند.

 

وی در ادامه افزود: دشمنان موانع زیادی برسر راه انقلاب ایجاد کردند که انقلاب را از مسیر خودش بیرون کنند، مثل جنگ هشت ساله، تحریم‌های اقتصادی و سیاسی، به ویژه که انقلاب اسلامی توانست یک الگوی مناسبی برای سایر مسلمانان در جهان باشد، از این رو دشمنان تمام تلاش خود را می کنند که مانع پیشرفت و توسعه این نظام و صدور انقلاب به کشورهای غربی شوند.

 

حجت الاسلام ملک مکان ابراز کرد: بهترین قدردانی از مردم خدمت کردن به آنها است، به خاطر این که هر جا امام و مقام معظم رهبری دستور داده اند که مردم در صحنه باشند مردم حضور خود را در صحنه ها نشان داده اند، مسؤولان در مقابل این حضور مردم در صحنه ها وظیفه دارند که خدمت کنند، به ویژه در بحث اشتغال، امنیت، رفاه و سلامت که مسؤولان باید در همه این موارد صادقانه به مردم خدمت کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: برای این که مسؤولان ما به هدف اصلی خودشان برسند، نباید به سمت حاشیه و جزئیات بروند، چون پرداختن به حاشیه ها و جزئیات مردم را نگران و خسته می کند و احساس می کنند که مسؤولان به هدف اصلی نمی پردازند از این رو توصیه می شود به مسؤولان که به سمت خواسته‌های مردم و دغدغه های آنها پیش بروند، پرداختن به مسائل سیاسی جز نگران کردن مردم چیز دیگری را در بر نمی گیرد.

 

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه فارس اظهار کرد: بعضی از افراد این تفکر را دارند که نجات دهنده کشور ایران استکبار یا غربی ها هستند، در حالی که ما پنجاه سال تحت سلطه آمریکا و امثال آمریکا بوده ایم اگر قرار بود که آن ها خدمتی کنند به کشور ما، آن زمان این خدمات را انجام داده بودند، ما تا زمانی که با آمریکا بوده ایم کشور ما یک کشور عقب افتاده بوده و در هیچ زمینه ای پیشرفت نداشتیم نه در کشاورزی، صنایع نظامی، صنایع هوافضا، مباحث علمی و تولید علم در همه این ها جزء کشورهای عقب افتاده بوده ایم.

 

وی در پایان بیان کرد: از وقتی که ما به دنبال شعار استقلال آزادی بوده ایم عزت و شوکت اسلام حفظ شد، پیشرفت ها آغاز شد، کشور ایران با این تحریم ها پیشرفت کرده و دشمنان را به تعجب وا داشته است./839/ت302/ب4

ارسال نظرات