۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۳
کد خبر: ۲۴۶۱۹۰
سخنران حرم حضرت زینب:

نامه رهبر انقلاب رسوا کننده اسلام‌های قلابی است

مبلغ دینی عرصه بین الملل به آثار نامه رهبری در دنیا اشاره کرد و گفت: بسیاری از حکام و سران دنیا از آثار نامه رهبری و روشن شدن حقیقت، هراس دارند.

حجت الاسلام هاشم سالم پور، سخنران حرم حضرت زینب(س) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به پیامدهای نامه رهبری به جوانان غربی اظهار داشت: پیام رهبر معظم انقلاب، نوعی تبلیغ دین و در راستای نامه‌های دعوت پیامبر اکرم(ص) در بدو اسلام بوده است که به چهار نفر از سران دنیا یعنی پادشاه ایران، پادشاه رم، پادشاه حبشه و پادشاه مصر نامه نوشتند و آنها را به اسلام دعوت کردند.

 

این مبلغ مذهبی خارج از کشور به آثار و برکات نامه رهبری در دنیا اشاره و خاطرنشان کرد: بسیاری از حکام و سران دنیا از آثار نامه رهبر رهبر انقلاب و روشن شدن حقیقت، هراس دارند؛ زیرا رهبر معظم انقلاب با این پیام، پروژه اسلام هراسی غرب را خنثی و اسلام‌های قلابی را رسوا کردند و از جوانان غربی برای کشف حقیقت اسلام ناب دعوت به عمل آوردند.

 

سخنران حرم حضرت زینب(س) گفت: نامه رهبر معظم به جوانان غربی مصداق آیه شریفه «الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لایخشون احدا الا الله و کفی بالله حسیبا» است که رسالات الهی را در جهان تبلیغ کردند و به لطف الهی اثرات مثبت و ایجابی بسیار زیادی خواهد داشت که در آینده نزدیک برای همگان روشن خواهد شد و همان طور که در روایات آمده است «‌منه یفیض العلم الی سایر البلاد» علم و معرفت از قم به سراسر دنیا سرازیر می‌شود.

 

وی تأکید کرد: ما معتقد هستیم که بعد از پیامبر اکرم(ص) اهل بیت(ع) ولایت دارند و در این مطلب شکی نیست زیرا قرآن می‌فرماید «یا ایها الذین امنوا اطیعوالله و اطیعوالرسول و اولی‌الامر منکم» اما الآن که امام دوازدهم در غیبت کبری هستند و با توجه به این که هر امامی، وصی دارد و دوره نواب خاص نیز تمام شده است باید طبق دستور ایشان که فرمودند «فاما الحوادث الواقعه فالرجعوا الی روات احادیثنا» باید به نائب عام ایشان که ولی فقیه است مراجعه کنیم.

 

حجت الاسلام سالم پور با اشاره به جنایت های گروه‌های تکفیری گفت: این مزدوران استکبار برای سیاه‌نمایی و کریه نشان دادن چهره اسلام، خودشان را نماینده مسلمانان معرفی می‌کنند اما رهبری با این تدبیر آنها را رسوا کردند و به صورت غیر مستقیم جوانان جویای حقیقت را به اسلام حقیقی دعوت کردند.

 

گفتنی است، خبرگزاری رسا گفت‌وگویی مشروحی با حجت الاسلام هاشم سالم پور، سخنران حرم حضرت زینب(س) با موضوع «شبکه‌های وهابی و جریان شیرازی‌ها از یک جا تغذیه می‌شوند» داشته است که برای مطالعه متن کامل مصاحبه به اینجا مراجعه کنید./908/ت302/س

ارسال نظرات