حدود «همخوانی زنان» باید تعریف شود/ ارشاد به سلامت اجتماعی هم توجه کند
حجت الاسلام احمد سالک، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به تسامح و تساهل مسؤولان در زمینه فرهنگی اظهار داشت: در نظام فقه اهل بیت(ع) و اجتهاد به آثار وضعی موسیقی توجه شده است از اینرو موسیقی اگر مطرب باشد حرام است.
حجت الاسلام سالک با اشاره به دغدغه علما و مراجع در زمینه فرهنگ کشور و بیتفاوتی برخی از مسؤولان ابراز داشت: نباید غنا و موسیقی حرام در جامعه ترویج شود؛ زیرا پیامد آن جدایی فرهنگ دینی از جامعه است.
وی به برگزاری موسیقی و کنسرتهای منافی با شرع در کشور اشاره کرد و گفت: از نظر شرعی، تکخوانی زن در مقابل نامحرمان حرام است و هیچ کسی با آن موافق نیست؛ زیرا ماهیت این موسیقیها و کنسرتها بسترسازی برای جداسازی جامعه از ارزشهای دینی است.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به این نوع هنجارشکنیها در فرهنگ دینی مردم تصریح کرد: برخی از مسؤولان گفتهاند تک خوانی نبوده و همخوانی بوده است؛ اما همخوانی باید تعریف شود که البته در چند کنسرت تک خوانی اتفاق افتاد و با آن برخورد شده است.
وی این نوع کنسرتها را موجب فساد در جامعه خواند و تأکید کرد: این گونه اقدامات که سلامت اجتماعی را هدف قرار میدهد جای سؤال دارد و ما نظر مجلس را به وزیر مربوطه و مسؤولان اعلام کردهایم.
حجت الاسلام سالک در پایان افزود: این کنسرتها و تک خوانیها، سلامت جامعه را به خطر میاندازد و مسؤولان باید از این گونه اقدامات ضد فرهنگی و ضد دینی در کشور جلوگیری کنند./908/ت302/س