1000 مبلغ در ماه مبارک رمضان از اصفهان به 20 استان کشور اعزام شدند
به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام علی اکبر صافی اصفهانی مدیر کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان هزار مبلغ از شعبه اصفهان به 20 استان کشور اعزام شدند.
وی در ادامه ابراز داشت: علاوه بر سهمیه ای که دفتر مرکزی به شعبه اعلام نموده است، منطبق بر دیگر درخواست های واصل از ادارات تبلیغات اسلامی و ائمه جمعه شهرستان ها، حدود یک هزار نفر مبلغ عمومی از دفتر اصفهان به 20 استان کشور در حال اعزام هستند.
حجت الاسلام صافی گفت: از این تعداد حدود 600 نفر به شهرها و روستاهای استان اصفهان و مابقی به 19 استان دیگر اعزام شدند که البته استان های همجوار همچون چهارمحال و کهکیلویه سهم بیشتری را به خود اختصاص خواهند داد.
مدیر کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ادامه با اشاره به این که تبلیغ شغل نیست، بلکه سربازی است، اهم وظایف مبلغان در سفر تبلیغی رمضان المبارک امسال را یادآور شده و گفت: توجه به رسانه سنتی منبر و پرهیز از کم توجهی به آن، پرهیز از انگیزه کسب درآمد و شهرت در تبلیغ، سربازی حریم ولایت با دعوت مردم به علوم اهل بیت و معارف الهی، به دنبال لذات نفسانی نبودن در سفرهای تبلیغی از جمله ویژگی های مبلغان است.
وی در ادامه با بیان این که دعوت و تبلیغ تؤأم با عمل و خودسازی به مصداق آیه شریفه «وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا» است گفت: پرهیز از بیان مطالب تکراری و خسته کننده و توجه به نیازهای فکری و عاطفی مردم، بیان مطالب به صورت روان و قابل فهم و بیان محکمات و مطالب مستدل و مستند در سخنرانیها، دوری از امر و نهی کردن مردم، تابعیت از نظر مقام معظم رهبری در مسائل سیاسی بدین معنا که با توجه به شعار سال در مواجهه با عملکرد دولت هم موفقیتها و کارهای خوب را ترویج و بیان کنند و هم نسبت به مشکلاتی که وجود دارد، به صورت منطقی انتقاد نمایند، از اهم مواردی است که رعایت نمودنش می تواند یک تبلیغ مثمر ثمر و ان شاء الله مرضی امام زمان ارواحنا فداه را در پی داشته باشد.
حجت الاسلام صافی اصفهانی با اشاره به آیه شریفه «قوا انفسکم و اهلیکم ناراً» افزود: باید دانست اهل یک طلبه فقط خانواده او نیست بلکه نمازگزاران مسجدش و همه آنان که با او در ارتباطند اهل اویند و طلبه باید آنها را از آتش جهنم حفظ کند.
مدیر کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ادامه داد: توجه جدی به بیان مسائل شرعی مبتلا به و اصول عقاید، قرائت صحیح نماز و اجرای برنامه جزء خوانی قرآن در مساجد، مقید بودن به مستحبات و تعقیبات و ادعیه وارد در کتب معتبر که امام خمینی(ره) از ادعیه با عنوان قرآن صاعد تعبیر می نمودند، تفقه به معنای عام به معنای بصیرت و فهم صحیح و دقیق دین که دین را خوب بفهمیم و خوب انتقال دهیم، مدیریت زمان و استفاده بهینه از فرصت ها و اولویت بندی ها، برقراری ارتباط و رفاقت سازنده با کودکان و نوجوانان به مصداق حدیث شریف«علیکم بالاحداث لا یسبقنکم الیهم المرجئه»، و در نهایت بیان مباحث تحکیم خانواده و ترویج ازدواج آسان و ازدیاد فرزندان، می تواند از عمده عوامل راهیابی مردم به بهشت رضوان الهی و رهاندن آنان از آتش ها و گرفتاری های دنیا و آخرت باشد.
وی در پایان، ارتباط با خدا به صورت وثیق و عمیق و پرهیز از غرور و خود بینی را مهم ترین لازمه اخلاقی یک مبلغ دینی برشمرد و در این رابطه گفت: گناه حجاب است و خودبینی بدترین حجاب است. بر این اساس اگر مبلغ بخاطر معارفی که کسب نموده است خود را بالاتر از دیگران ببیند بداند که به هیچ جایی نخواهد رسید و در مقابل، تواضع و فروتنی در امر تبلیغ و مردمداری و احترام به مردم ومخاطبان و برقراری ارتباط عاطفی با آنان، شاه بیت یک تبلیغ مؤثر و مانا محسوب می شود./939/د102/ح