۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۲۶۹۱۰۳
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی خبر داد؛

اعزام بیش از 45 مبلغ به امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 40 مبلغ به امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی در ماه رمضان گفت: در قالب اجرای طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی بالغ بر 47 روحانی مبلغ بومی و غیر بومی به مناطق مختلف استان اعزام شدند.
حجت الاسلام عباسيان، مدير کل اوقاف و امور خيريه استان مرکزي

حجت‌الاسلام آیت الله عباسیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، با اشاره به اعزام بیش از 40 مبلغ به امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی در ماه رمضان گفت: در قالب اجرای طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی بالغ بر 47 روحانی مبلغ بومی و غیر بومی به مناطق مختلف استان اعزام شدند.


مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در رابطه با مبلغان طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی، خاطر نشان کرد: 30 نفر از این مبلغین اعزامی بومی و مابقی نیز غیر بومی هستند که از شهر مقدس قم اعزام شده‌اند. 


حجت‌الاسلام عباسیان بر لزوم برگزاری طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی در سطح استان تأکید کرد و افزود: روحانیان و مبلغان در راستای اجرای هدفمند طرح و برنامه‌های پیش‌بینی شده نقش و وظیفه خطیری برعهده دارند.


روحانیان باید از ظرفیت امامزادگان و بقاع متبرکه در جهت جذب و هدایت جوانان استفاده کنند

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح داشت: امامزادگان و بقاع متبرکه از ظرفیت مطلوبی جهت ترویج و تبلیغ احکام اسلامی برخوردار هستند؛ از این رو روحانیان نیز باید از این ظرفیت در جذب و هدایت مخاطبین به‌ویژه نوجوانان و جوانان به این سمت و سو به خوبی استفاده کنند.


حجت‌الاسلام عباسیان، اقامه نماز جماعت، سخنرانی، تبلیغ و ترویج سنت وقف، مشاوره و پاسخگویی به مسائل شرعی زائران و روزه‌داران، مشاوره در خصوص احکام وقف، بیان احکام شرعی و مباحث تفسیری و اخلاقی، قرائت ادعیه مشترک ماه رمضان، پاسخگویی به شبهات دینی، برپایی مراسم شب‌های قدر و... را از جمله برنامه‌های اعزام مبلغان عنوان کرد.

 

ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای ترویج فرهنگ وقف در سخنرانی‌ها است

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به این که ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای ترویج فرهنگ وقف، ارزش های اسلامی و دینی در سخنرانی ها است، بیان داشت: نماز جماعت توسط مبلغین در بقاع متبرکه طرح ضیافت الهی در سه نوبت برپا می شود.

 

تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب‌های معنوی کشور

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در ادامه گفت: هدف از اجرای طرح ضیافت الهی ایجاد فضای معنوی در امامزادگان و بقاع متبرکه و استفاده از ظرفیت ماه مبارک رمضان با رویکرد تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب‌های معنوی کشور است. /842/ت302/ح

ارسال نظرات