۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۲۶۹۷۱۹
استاد حوزه علمیه استان قزوین:

رمضان ماه صبر، ایثار و گذشت است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه استان قزوین با بیان این‌که رمضان ماه صبر، ایثار و گذشت است، گفت: از تخلفات عموم مردم در این ماه کاسته می‌شود و محبت افراد نسبت به یکدیگر بیشتر می‌شود.
ماه رمضان

حجت‌الاسلام ابراهیم صفی‌خانی، استاد حوزه علمیه  قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین درباره برکات ماه مبارک رمضان گفت: یکی از مهم‌ترین برکات ماه مبارک رمضان تقوا است که خداوند به بندگان خود عطا کرده است تا با روزه‌داری و تکرار عبادت به درجه بندگی برسند.

 

استاد حوزه علمیه قزوین افزود: بسیاری از موارد از جمله لقمه حلال، تلاوت قرآن و روزه‌داری، تقوا را در انسان به وجود می‌آورد.

 

رمضان ماه صبر، ایثار و گذشت است

حجت الاسلام صفی‌خانی با بیان این‌که رمضان ماه صبر، ایثار و گذشت است، اظهار داشت: از تخلفات عموم مردم در این ماه کاسته می‌شود و محبت افراد نسبت به یکدیگر بیشتر می‌شود و در ماه مبارک رمضان این مهم را در جامعه می‌توان احساس کرد که آمار جرم و جنایت بسیار کم می‌شود.

 

این کارشناس حوزوی با اشاره به برکات معنوی و برکات جسمانی، تأکید کرد: در برکات معنوی روح انسان تمرین بندگی می‌کند و در برکات جسمانی تمام اعضا و جوارح انسان خود را از گناه کردن دور می‌کند.

 

علما و مبلغان سفیران امامان معصوم(ع) هستند

حجت الاسلام صفی‌خانی با بیان این‌که علما و مبلغان سفیران امامان معصوم(ع) هستند، خاطرنشان کرد: علما و روحانیون وظیفه دارند به تبلیغات مسائل دینی و اسلامی بپردازند و به شبهات جوانان پاسخ دهند و از خطراتی که آن‌ها را تهدید می‌کند محافظت کنند.

 

کارشناس فرهنگی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، تصریح کرد: روزه‌دار در عبادت خداوند است، حتی زمانی که خواب باشد به شرطی که غیبت مسلمانی را نکرده باشد.

 

استاد حوزه علمیه ابراز کرد: علما باید با خوش رویی و رفتار مناسب جوانان را به امربه معروف و نهی از منکر دعوت کنند و با استفاده از ابزارهای نوین مانند فضاهای مجازی و اینترنت با جوانان در ارتباط باشند و آنها را به تقوا و خویشتن داری هدایت کنند.

 

این کارشناس فرهنگی بیان کرد: مساجد می‌توانند بهترین مکان برای مراجعه و پاسخ‌گویی به جوانان باشند، در صورتی که متولیان مساجد و افراد سالخورده به بهترین شکل ممکن با آنها رفتار کرده و شرایط حضور جوانان را به مسجد فراهم کنند.

 

استاد حوزه علمیه در پایان گفت: باید در مساجد به تأسیس کانون‌های فرهنگی و علمی بپردازیم و با برگزاری برنامه‌های متنوع و جذاب سعی در جذب عموم مردم داشته باشیم و از سخنرانان و علمای مجرب برای سخنرانی استفاده کنیم./838/ت302/ح

ارسال نظرات