زبان بشر ناتوان از بیان ویژگیهای حضرت علی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همزمان با نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان، ضمن تسلیت ضربت خوردن امیرمؤمنان(ع) اظهار داشت: در روایات سه شب به عنوان شب قدر معرفی شده و ائمه معصومان (ع) هم در پاسخ اینکه کدام یک از این سه شب، شب قدر است، می فرمودند: چه اشکالی دارد سه شب را به عبادت بپردازید.
وی به فضائل لیله القدر اشاره کرد و گفت: لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ، عبادت در این شب ثواب عبادت در هزار ماه را دارد، که اگر شب نوزدهم لیله القدر هم معرفی نمی شد، بجا بود، شبی را که امیرمؤمنان (ع) و فرزندانشان تا صبح بیدار بودند، در سوگ ایشان به عبادت بنشینیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری به به اعمال وارد شده در این شب ها اشاره کرد و گفت: بعضی از اعمال در هر سه شب مشترک هستند، از جمله غسل کردن و احیا، لیکن نه تنها صرف بیدار ماندن، بلکه شب زنده داری همراه با عبادت و خشوع مورد تأکید است.
وی اظهار داشت: اقامه نماز ویژه شب های قدر توصیه شده، که خواندن آن نه تنها سبب آمرزش گذشتگان می شود، بلکه در آیندگان و سرنوشت آن ها نیز اثر گذار است.
آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: فرستادن لعن به قاتلان امیرمؤمنان (ع)، قرائت قرآن و استغفار از دیگر اعمالی است که در این شب ها وارد شده و بر انجام آن تأکید شده است.
وی در بیان اوصاف حضرت علی (ع) زبان را ناتوان و الکن دانست و گفت: در بیان ویژگی های امیرمؤمنان (ع) زبان بشر ناتوان است، از این رو باید ایشان را از سخنان خودشان بشناسیم.
وی تصریح کرد: حضرت می فرمایند: کسی جامه خلافت را بر تن کرد که می دانست محل و جایگاه من نسبت به خلافت مثل قطب به محور آسیاب ست، چگونه در آسیاب اگر قطب نباشد سنگ آسیاب حرکت نکرده و از مسیر اصلیش خارج می شود، این جا به جایی نیز دین را از مسیر اصلی خود منحرف خواهد کرد./1305/پ202/ب4