مذاکره درباره سرنوشت سایر ملتها نقض مبانی جمهوری اسلامی است
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین در ادامه افزود: دستور ایستادگی در مقابل کفر و الحاد از جانب خداوند در زمان ما نیز کاربرد دارد، بنابراین ما نیز باید در مقابل کفر بایستیم.
حجت الاسلام کاظم لو ابراز داشت: امیرمؤمنان نیز فرمودند؛ شما باید کمک مردم باشید، این نیز حد مشخصی ندارد، بنابراین تا زمانی که کفر هست مبارزه با کفر نیز هست مگر اینکه کفر مبدل شود که امری بعید به نظر میرسد.
وی به بیان علت تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه ما در موضوعاتی همچون یمن و سوریه حاضر به مذاکره نیستیم، بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی همیشه در حیطه اختیارات قانونی خود فعالیت میکند.
استاد حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: ما نمیخواهیم سرنوشت سایر ملتها را تعیین کنیم، ما تنها معیارهایی همچون آزاداندیشی را بیان میکنیم و این یمنیها و سایر کشورها هستند که باید خودشان تصمیم بگیرند و سرنوشت خود را تعیین کنند.
وی تأکید کرد: اینکه ما به جای هیچ ملتی تصمیم نمیگیریم جزء مبانی جمهوری اسلامی است، در واقع دخالت نکردن مستقیم در سرنوشت سایر ملتها از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است.
کنار گذاشتن نیروهای ارزشی بی انصافی است
این مسؤول درباره لزوم بکارگیری اساتید و نیروهای ارزشی و خودداری از عناصر نامطمئن به عنوان یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: نظام ما یک نظام ارزشی است که با خون پاک شهیدان آبیاری شده است، بنابراین کنارگذاشتن نیروهای ارزشی بی انصافی است.
وی ادامه داد: استفاده از نیروهای غیرارزشی در مصدر کار محکوم به شکست است، این امر مختص به زمان حاضر نیست و در صدر اسلام نیز این طور بوده است، بنابراین نمیتوان نیروهای ارزشی را کنار گذاشت و کنار گذاشتن آنان خیانت و یا غفلت است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران قزوین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب آرمانخواهی را مخالف واقع گرایی ندانستند و بر ایستادگی بر سر آرمانها تأکید کردند، گفت: ما نخست باید آرمانها را بشناسیم و آنها را مورد بازخوانی قرار دهیم، باید آرمانهای جمهوری اسلامی از سوی وزارت علوم و افرادی که کار علمی و فرهنگی انجام میدهند بیان شود.
وی خاطرنشان کرد: آرمانهای جمهوری اسلامی شبیه آزاداندیشی، دفاع از حق، کمک به مظلوم و دنبال فراگیری علم رفتن برای ارتقای جامعه، همان آرمانهای اسلامی است، چرا که نظام ما برگرفته از متن دین است.
اسلام رحمانی همان رحماء بینهم است
حجت الاسلام کاظم لو به بیان معنی اسلام رحمانی پرداخت و اظهارداشت: اسلام رحمانی همان «رحماء بینهم» است، اسلام رحمانی یعنی اینکه افراد در میان خود با حفظ معیارها و رعایت خط قرمزها مهربان هستند و با مدارا رفتار میکنند، اما در مقابل دشمن باید ایستاد.
وی در پایان درباره راه کار مقابله با سوء برداشتها از معنی اسلام رحمانی و هم معنی دانستن آن با مدارا و مودت با دشمن گفت: ما باید به متن اصلی قرآن به عنوان یک امر قابل اعتماد برای همه رجوع کنیم، قرآن نیز با بیان «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» معیار را بسیار واضح بیان کرده است./848/ت302/ح