اثرات مثبت حضور مبلغان در جامعه به خوبی قابل مشاهده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان، ظهر امروز در همایش طلایه داران تبلیغ، حضور در عرصه های تبلیغ دینی را مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: اهتمام به عرصه تبلیغ به ویژه در مناسباتی همانند ماه مبارک رمضان و آگاهی بخشی دینی به مردم، از اقدامات بسیار مهم و ضروری است؛ دستگاه های اجرایی باید به این مسأله با دید ویژه ای توجه کنند.
وی حضور مبلغان و طلاب در سطح جامعه را سبب ارتقاء فرهنگ عمومی برشمرد و بیان داشت: اثرات مثبت حضور مبلغان معارف اسلامی در جامعه، در سطح زندگی مردم به خوبی مشاهده می شود؛ ارتقاء و گسترش فضای مثبت دینی وظیفه همگانی است.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به شرایط ویژه استان خوزستان به لحاظ فرهنگی و اقتصادی و ضرورت توجه خاص به آن گفت: خوزستان به لحاظ جغرافیایی، سیاسی، موقعیت مرزی و منافعی که برای اقتصاد ملی دارد، سبب طمع ورزی بیش از حد دشمن برای فعالیتهای امنیتی و ضدفرهنگی در این استان شده است؛ باتوجه به این مسأله نگاه دقیق و برنامه ریزی جدی، مانع دستیابی دشمن به خواسته های خود در خوزستان خواهیم شد.
معاون استاندار خوزستان با اشاره به تبلیغات منفی فرقه های انحرافی در خوزستان تأکید کرد: فعالیت های گسترده دشمن برای تزلزل در اعتقادات، ایمان مردم و ایجاد شکاف عمیق فکری و اجتماعی در جامعه، همه را ملزم به حضور مؤثرتر در عرصه فرهنگی برای خنثی سازی نقشه های شوم دشمن کرده است.
وی استفاده از ظرفیت های موجود در استان جهت دستیابی به اهداف فرهنگی را ضروری برشمرد و گفت: باید با تدوین برنامه ای جامع و مستمر و استفاده از ظرفیت های اجتماعی استان خوزستان، به اثر بخشی مطلوبی در جامعه برسیم و اقدامات دشمن در عرصه تهاجم فرهنگی را از بین ببریم./9453/پ203/ح