۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۲۸۷۷۳۵
استاد حوزه علمیه مازندران:

رشد و گسترش حوزه های علمیه مرهون زحمات و تلاش‌های ائمه اطهار است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران رشد و گسترش امروز حوزه های را علمیه مرهون زحمات و تلاش های ائمه اطهار(ع) در تاریخ دانست و گفت: فعالیت های امروز حوزه های علمیه ادامه راهی است که ائمه معصومین(ع) در شرایط رنج و مشقت با بهره گیری از حداقل امکانات عصر خود درآن قدم نهادند و از آن بیشترین استفاده را بردند.
حجت الاسلام عباس نيکزاد، مسؤو نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشکي بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فریدونکنار، حجت الاسلام  عباس نیکزاد، استاد حوزه علمیه مازندران امروز در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران استان که به صورت متمرکز در مدرسه علیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار برگزار شد، رشد و گسترش امروز حوزه های را علمیه مرهون زحمات و تلاش های ائمه اطهار(ع) در تاریخ دانست و گفت: فعالیت های امروز حوزه های علمیه ادامه راهی است که ائمه معصومین(ع) در شرایط رنج و مشقت با بهره گیری از حداقل امکانات عصر خود درآن قدم نهادند و از آن بیشترین استفاده را بردند.

 

وی با اشاره به این که امام صادق(ع) در دوران مخالفت شدید حکام زمان خود توانست چهار هزار طلبه را برای جامعه اسلامی تربیت کند، بیان داشت: این امام همام در شرایطی توانست این تعداد طلبه را به جامعه اسلامی تحویل دهد که حکام آن زمان به شدت فضا را برای فعالیت امام صادق(ع) تنگ کرده بودند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که دوران حیات امام صادق(ع) مصادف با گسترش نحله‌ها و شبهات دینی بسیاری بود، افزود: امام صادق(ع) با جامعیت علمی که داشتند با پاسخگویی به شبهات مطرح شده، مانع تحقق توطئه دشمنان شد.

 

حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به نقش ائمه اطهار(ع) در تربیت طلاب و آثار آن در جامعه اسلامی بیان داشت: ولایت عهدی امام رضا(ع) یک فرصت بود، عیون اخبار الرضا شیخ صدوق گزیده ای از دوران امام رضا(ع) بوده که طبق آمار بدست آمده ما از امام علی(ع) و امام رضا(ع) بیشترین آثار را در اختیار داریم.

 

وی ادامه داد: اما رضا(ع) نیز با استفاده از فرصت ولایت عهدی مأمون با همه کارشکنی های مأمون از این فرصت به خوبی استفاده کرد و حیله های مأمون را نافرجام گذاشت.

 

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود همچنین به تلاش های علمی امام جواد(ع) اشاره کرد و گفت: این امام همام نیز با فرصت محدود در 17 سال دوران امامت خویش حضور فعالی داشت به گونه ای که در یک مجلس تشکیل شده از سوی مأمون توانستند با درخششی سی هزار سؤال را پاسخ دهند.

 

حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به شیوه آموزش امام صادق(ع) در حوزه علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) کادرهایی را در زمینه های مختلف علمی پرورش داد طوری که هشام بن حکم به راحتی با هر شخصی که شبهه‌ای مطرح می کرد روبرو می‌شد و به شبهه او پاسخ می‌داد.

 

وی برکت انقلاب اسلامی را زمینه ساز حضور قدرتمند حوزه علمیه خواند و گفت: به برکت انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین حسنه ای که نصیب ما شد، امام خمینی(ره) و امام خامنه ای بودند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که ما در عصر انقلاب اسلامی حرفمان را به جهان می رسانیم، گفت: امروز اصول و گفتمان انقلاب اسلامی در جهان غالب است و همین مسأله موجب عصبانیت دشمنان نظام اسلامی شده است.

 

وی ادامه داد: در دنیایی که امروز دشمنان همه توان خود را برای تضیعف اسلام ناب در جهان به کار گرفتند، پرچم اهل بیت(ع) در دستان انقلاب اسلامی است.

 

حجت الاسلام نیکزاد دنیای شبهات را بنیادافکن دانست و با اشاره به این که امروز جامعه ما با شبهات بسیاری در حوزه دینی و فرهنگی مواجه است، گفت: بهره گیری از فضای مجازی دلیل مهمی بر این است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر شورای عالی مجازی تشکیل داده اند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به نامه امام خمینی(ره) در ارتباط با تأسیس حوزه علمیه خواهران، گفت: علوم اسلامی اختصاص به قشری خاصی ندارد و همان‌گونه که بانوان در انقلاب اسلامی نشان دادند که هم ردیف مردان در رشد و بالندگی کشور نقش آفرین هستند، مرکزی نیز برای رشد فکری و اسلامی بانوان تأسیس شد.

 

وی با اشاره به نقش زنان در جامعه اسلامی گفت: زنان نیمی از جامعه ما هستند و اگر در اجتماع زنان را نادیده بگیریم این بی توجهی نسبت به بانوان است./950/202/ب2

ارسال نظرات