۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۲۹۶۷۲۲
مدرس دانشگاه:

سیاست کاهش جمعیت یک سیاسیت صهیونیستی و با هدف از بین بردن نسل شیعیان صورت می‎گیرد

خبرگزاری رسا ـ مدرس دانشگاه با اشاره به این که سیاست کاهش جمعیت، سیاست صهیونیست و غرب علیه مسلمانان است، گفت: دشمنان در صدد این هستند که جمعیت شیعه را محدود کنند و هدفشان این است که ایران را از هر لحاظی مستاصل سازند.
نخستين کارگاه علمي افزايش جمعيت ويژه مبلغين خواهر حوزه علميه شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، زهرا عطایی مدرس دانشگاه و مشاور انجمن اولیا و مربیان در شهرکرد، ظهر امروز در نخستین کارگاه علمی افزایش جمعیت که با حضور 60 نفر از مبلغین خواهر حوزه های علمیه شهرستان های شهرکرد و فارسان در مدرسه علمیه فاطمیه شهرکرد برگزار شد، مهم ترین عامل توسعه در کشور را جمعیت دانست و گفت: در گذشته شعاری با عنوان فرزند کمتر، زندگی بهتر در جامعه رواج یافت که این نگرش صهیونیستی و از جانب صهیونیسم بود که عامل فقر را برای خانواده های پر جمعیت مطرح کرد و میلیاردها تومان در سازمان ملل برای تهیه وسایل پیشگیری از فرزند آوری در خانواده ها هزینه شد و آن را به صورت رایگان در اختیار خانواده ها قرار داد و کشورهای صهیونیستی سعی کردند با این حیله خانواده های کشورهای مسلمان را به سوی تک فرزندی سوق دهند.

 

عطایی با اشاره به مشکلات و آسیب های تک فرزندی در خانواده ها افزود: رواج فرهنگ فرزند سالاری، نداشتن هم بازی، ورود ناگزیر فرزندان به عالم بزرگترها، نداشتن ارتباطات اجتماع صحیح و پرورش نیافتن حس رقابت بین خواهران و برادران از جمله مشکلات تک فرزندی در خانواده ها است.

 

وی غرور کاذب در تک فرزندان و نداشتن تحمل شکست، توجه متمرکز پدر و مادر روی فرزند، حساسیت افراط گونه پدر و مادر روی فرزند را از اثرات نامطلوب تک فرزندی در خانواده ها عنوان کرد و اظهار داشت: در جامعه امروزی تک فرزندی مد روز است و فرزند سالاری در خانواده ها جایگزین پدر و مادر سالاری شده که باید همه افراد جامعه به این امر مهم توجه داشته باشند.

 

مشاور انجمن اولیا و مربیان در شهرکرد گفت: مهار کردن افزایش جمعیت باید با برنامه ریزی باشد نه این که محدود شود، دولت باید در راستای اقزایش تعداد فرزندان، برای زوجین و خانواده ها تسهیلاتی در نظر بگیرد چراکه علم اقتصاد، جامعه شناسی و سایر علوم دیگر توسعه یک جامعه را جمعیت می دانند.

 

این مقام مسؤول با بیان این که ایران از نظر منابع نفتی، گازی، منابع ملی و طبیعی، کشوری غنی است، افزود: متأسفانه ایران اسلامی چهارمین کشور پیر در ده سال آینده خواهد بود که به ازای هر 10 خانوار، 7 نفر کهنسال و پیر وجود دارد که این خود یک فاجعه است.

 

وی با اشاره به این که کشور ایران به عنوان پایگاه اصلی تشیع در خاورمیانه شناسایی شده که 90 درصد آن شیعه است، تصریح کرد: دشمنان در صدد این هستند که جمعیت شیعه را محدود کنند و هدفشان این است که ایران را از هر لحاظی مستاصل سازند و با برنامه ریزی هایی که دارند می خواهند از افزایش جمعیت مسلمان و مخصوصا شیعه جلوگیری کنند.

 

این مدرس دانشگاه با توجه به نکته آیت الله تهرانی که فرمودند: کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین است، گفت: سیاست کاهش جمعیت، سیاست صهیونیست و غرب علیه مسلمانان است که ایران اسلامی از بین 224 کشور جهان رتبه 146 را در زاد و ولد دارد و رتبه فرزندآوری کشور اسراییل 75 درصد، آمریکا 20 درصد و ترکیه 35 درصد از کشور جمهوری اسلامی ایران بالاتر است.

 

همچنین در این کارگاه یک روزه، پروانه سلطانی، کارشناس سلامت مادران مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، سن بالای خانم ها، شاغل بودن و تحصیلات عالیه را از مهم ترین عوامل تک فرزندی در خانواده ها دانست و گفت: تک فرزندی عوارض بسیار زیادی در جامعه ما دارد که سبب به هم خوردن توازن و تعادل نسل، کم رنگ شدن همبستگی اجتماعی و افزایش احتمال طلاق در نسل آینده و افزایش انزوای والدین در دوران پیری است.

 

سلطانی با بیان این که بیشتر والدین امروزی تحصیل کرده، بعضا نخبه و دارای ضریب هوشی بالا هستند، اظهار داشت: تک فرزندی سبب ایجاد مصونیت در انتقال ژن نخبه می شود و این ژن انتقال نمی یابد.

 

وی با اشاره به آمار بالای طلاق در کشور اظهار داشت: در سال 91 در هر ساعت 16 مورد طلاق، در سال 92 در هر ساعت 18 طلاق ثبت شده است و 80 درصد طلاق مربوط به سن کمتر از 30 سال است و 14 درصد از جدایی ها در سال اول ازدواج اتفاق افتاده است./9457/202/ب3

 

ارسال نظرات