خون شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در هم آمیخته است/ شهدای استان حتی در جبهه ها هم مظلوم بودند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، آیت الله عباسعلی سلیمانی، شب گذشته در مراسم گرامیداشت اولین شهید انقلاب در منزل شهید مرادقلی گفت: من از سال 80 که وارد زاهدان شدم چیزی درباره شهید مرادقلی نشنیده بودم و این نشانه مظلومیت شهدای این منطقه است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: کوچک ترین فرد شهید که از شهر نیکشهر است 11 سال دارد که در شملچه شهید شد اینها همه نشانه غبار مظلومیت جبهه شهدای این استان است.
وی افزود: مقام معظم رهبری روی این اصول بسیار حساس است، اخیرأ از چند استان خانواده های چند شهید خاص را دعوت کرده بودند که از جمله این شهدا خانواده شهید نوبخت بوده است.
آیت الله سلیمانی خاطرنشان کرد: چند سال قبل قبیله مرادقلی و رگه های پیوسته به نزد من آمدند و آمار صد شهید را به ما دادند و من در جواب آن ها گفتم من شما را مقصر میدانم چون شما ظرفیت خود را بازگو نکردهاید؛ اگر یک کتاب قطور درباره شهدای خودتان در تاریخ شهدای انقلاب چاپ کنید و در موزه تاریخ انقلابی بگذارید شایسته است.
وی گفت: رهبری فرموند یاد شهدا را برجسته کنید و زنده نگه دارید و بالاتر از فرموده او فرموده قرآن است دهه فجر را احیا کنید و رخدادهای دهه فجر را هم بازگو کنید که نثل جاری خیال نکند انقلاب اسلامی به راحتی تحقق پیدا کرده است.
امام جمعه زاهدان یادآور شد: در این استان خون شیعه و سنی در هم آمیخته است ما در شهدای چابهار شهید یک ساله هم داریم ما شهید فهمیده را سمبل شهادت دانش آموزی و نوجوانی می شناسیم ولی حق داریم شهید اخلاقی شهید11 ساله را بشناسیم؛ شما در زمان جنگ هم مظلومیت را احساس کردید یک جبهه آن این است که تحت نظر کرمان بودید و مستقل دیده نمی شدید./831/202/ب2