۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
کد خبر: ۴۲۷۳۳۶
نایب رییس مجمع نمایندگان طلاب حوزه:

فرقه بهائیت منفورترین فرقه ساختگی در میان ملت بزرگ ایران است

حجت الاسلام رضوی مهر گفت: جا دارد جناب آقای هاشمی رفسنجانی دلیل این عمل قبیح فرزندشان را بازخواست کند و واقعا اعلام برائت بجوید چرا که قطعا با شناختی که از روحیه جناب آقای هاشمی داریم ایشان هم مانند دیگر روحانیت معظم بهائیت را خبیث منحرف و یک گروهک وابسته به صهیونیسم می دانند.
حجت الاسلام رضوی مهر

حجت‌الاسلام سید جلال رضوی مهر، عضو هیأت‌رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم، در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان اینکه این حرکت نابخردانه فائزه هاشمی و همراهان فتنه و مسببین فتنه از یک خیانت بزرگ به نظام و قداست جمهوری اسلامی حکایت می کند، بیان کرد: قطعا زمینه سازی چنین رفتارهای سیاسی دستوراتی است که از نسخه پیچی آن سوی مرزها نشأت گرفته است و نسخه پیچان آن سوی مرزها عوامل خود را فعال کردند تا بین جمهوریت با اسلامیت در نظام فاصله ایجاد کنند.

 

وی ادامه داد: فتنه 88 پرونده گشوده پیش اهل بصیرت دارد و مدعای ما بر این دلیل همین است که مشاهده می شود امروز شخصیتی مثل فائزه هاشمی که خود از مروجین برای ترویج اردو کشی خیابانی بوده و سخنرانی فتنه گرانه او در میان فتنه گران مبرهن و اثبات شده است.

 

استاد حوزه علمیه افزود: امروز وی نیز واسطه گری سیاسی را دستور کار خویش قرار داده و با گروه ضاله منحرف و مهدورالدمی مثل بهائیا نشست و برخاست می کند.

 

عضو هیأت ‌رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با بیان اینکه فرقه بهائیت منفورترین فرقه ساختگی در میان ملت بزرگ ایران است، ابراز کرد: ستاد فرماندهی بهائیت در حیفا و اورشلیم و سرزمین های اشغالی توسط صهیونیسم ها اداره می شود.

 

نایب رییس مجمع نمایندگان طلاب حوزه افزود: جا دارد جناب آقای هاشمی رفسنجانی دلیل این عمل قبیح فرزندشان را بازخواست کند و واقعا اعلام برائت بجوید چرا که قطعا با شناختی که از روحیه جناب آقای هاشمی داریم ایشان هم مانند دیگر روحانیت معظم بهائیت را خبیث منحرف و یک گروهک وابسته به صهیونیسم می دانند.

 

حجت الاسلام رضوی مهر بیان کرد: نباید فراموش کنیم که دیده‌بان بصیر، آگاه و هوشیار، رهبر فرزانه و مقتدای ایران اسلامی آن روز پیشگویی این مصائب را از بلندای تریبون نماز جمعه به مردم اعلام داشتند که این فتنه گران برای نظام نقشه ها دارند و اینان از سوی مرز ها دستور می گیرند.

 

وی در پایان گفت: امید داریم همه احزاب و گروههای سیاسی که خود را عضو خیمه انقلاب اسلامی می دانند و به عمود ولایت فقیه متعهد و پایبند هستند با محکوم کردن فائزه هاشمی و جدا دانستن عمل او از عقاید و رفتار پدرش به صحنه آمده و سبب شوند تا اگر آقازاده های منحرف دیگر از موقعیت خانوادگی سوءاستفاده کردند بدانند ملت بزرگی ایران برای آنها ارزشی قائل نیستند./875/302/ب3

ارسال نظرات