ساخت و حمایت از مدارس دینی نیاز جامعه امروز است
حجت الاسلام سیدمحمدباقر موسوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: حوزه های علمیه به صورت مستقل فعالیت دارند.
وی با اشاره به رشد خوب مدارس علمیه در شهرستان ها، افزود: در این راستا مشکلات زیادی پیش روی حوزه است و نیازمند حمایت خیرین به ویژه خیرین مدرسه ساز هستیم.
سرپرست حوزه های علمیه لرستان نبود زمین و فضای کافی را از مشکلات پیش روی حوزه در گسترش مدارس علمیه عنوان کرد.
وی از دیگر مشکلات سخت افزاری حوزه های علمیه را جذب اساتید خواند و اظهار داشت: نبود منابع مالی و فضای استادسرا در شهرستان ها از دیگر مشکلات سخت افزاری است که موجب شده مدارس علمیه استان از جذب اساتید برجسته بی بهره بمانند.
فرهنگ سازی لازمه حمایت از مدارس علمیه است
حجت الاسلام موسوی با بیان این که برای توسعه و گسترش مدارس علمیه نیازمند حمایت خیرین هستیم، خاطرنشان کرد: در این راستا باید فرهنگ سازی بیشتری صورت گیرد.
وی با بیان این که از نیازهای مهم جامعه امروز ساخت و توسعه مدارس دینی است، عنوان کرد: با فرهنگ سازی به موقع باید توجه خیران را به این مهم هدایت کرد.
معاون آموزش حوزه های علمیه لرستان با اشاره به این که در زمینه اطلاع رسانی و دعوت خیران مدرسه ساز در جهت توسعه مدارس علمیه کم کاری صورت گرفته است، بیان کرد: در این زمینه دستگاه های فرهنگی همچون تبلیغات اسلامی باید با حوزه همکاری داشته باشد.
وی در ادامه رایزنی با مسؤولان استان ها و شهرستان ها، استاندار و مسکن و شهرسازی را از دیگر راه های مهم در جهت توسعه مدارس علمیه بیان کرد.
حجت الاسلام موسوی فراهم کردن محیط آموزشی مدارس و جذب اساتید برجسته را از عوامل مهم در جهت ارتقای علمی و آموزشی مدارس علمیه دانست و گفت: گسترش مدارس علمیه و هدایت آن ها به سمت تخصصی شدن موجب باورتر شدن سطح علمی طلاب می شود.
وی بیان داشت: تحصیل طلاب در رشته های تخصصی و تقویت طلاب در علوم تفسیری و کلامی توانایی آنان در زمینه تبلیغ را بیشتر می کند./9459/302/ب2