۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
کد خبر: ۴۴۱۱۸۸
امام جمعه اندوهجرد کرمان:

فساد مالی سبب ضربه زدن به کشور و مردم است

فساد مالی یکی از مهم‌‌ترین آسیب های اقتصادی است که جامعه را به خطر می اندازد و می تواند ضربه کاری به کشور وارد کند.
امام جمعه اندوهجرد

حجت الاسلام علی پاشایی امام جمعه اندوهجرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان پیرامون حقوق های نجومی گفت: دریافت حقوق های نجومی ایراد بزرگی برای کادر مدیریتی و اجرایی کشور است که آن را می توان  به فساد مالی تشیبه کرد.

 

 

وی افزود: این ضعف بزرگی است که در جامعه مردم با مشکلات مالی فراوان زندگی روزمره خود را سپری می کنند ولی چند مدیر حقوق هایی دریافت می کنند که سبب ناراحتی مردم می شوند.

 

 

امام جمعه اندوهجرد اظهار داشت: متاسفانه در بعضی از مجموعه ها نظارت کافی نیست؛ مجوزها از ناحیه دولت صادر می شود پس دولت باید با تمام توان خود در اجرا و نظارت از قدرت اجرایی خود استفاده کند.

 

 

وی با اشاره غیر منطقی بودن حقوق های نجومی عنوان کرد: مدیری را مشاهده می کنیم که نه شغل و موقعیت مهم و حساسی دارد اما دریافت حقوقش سر از کهکشان ها در می آورد.

 

 

علی پاشایی تصریح کرد: مردم با مشکلات اقتصادی فراوان رو برو هستند اما دریافت چنین حقوق هایی باعث می شود اعتماد ملی کم شود.

 

 

حجت الاسلام پاشایی بیان کرد: از دولت و قوه قضاییه انتظار می رود که با جدیت با این مدیران برخورد کنند این افراد باعث می شوند تا در جامعه نا هنجاری به وجود آید.

 

 

امام جمعه اندوهجرد افزود: یکی از وظایف مهم دولت این است مدیران مربوط را به دستگاه قضا معرفی کند و از قوه قضاییه انتظار برخورد با مدیران متخلف می رود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: پرداخت حقوق مدیران نیازمند معیاری است که با جامعه همخوانی داشته باشد؛ بهتر از این معیار در بخشنامه ای اساسی ارائه کند.

 

 

وی تاکید کرد: حقوق های نجومی با طبع جامعه سازگار نیست باید به هر مدیر یا فردی که در دولت کار می کند حقوقی با شرع، عرف و قانون پرداخت شود.

 

 

امام جمعه اندوهجرد در پایان گفت: فساد مالی یکی از مهم‌ترین آسیب های اقتصادی است که جامعه را به خطر می اندازد و می تواند ضربه کاری به کشور وارد کرده و روحیه مردم را تضعیف کند؛ این اتفاق سبب می شود مسوؤلانی که خود را  شبانه روز وقف جامعه و مردم کرده اند مورد اتهام واقع شوند./972/302/ب3

 

ارسال نظرات