۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴
کد خبر: ۴۷۲۲۱۵
حجت‌الاسلام عباسی:

جبهه مردمی نیروهای انقلاب با هدف حفظ ارزش های انقلابی تشکیل شده است

حجت الاسلام عباسی گفت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب با هدف تقویت و حفظ ارزش های انقلاب از سوی افرادی متدین تشکیل شده است.
حجت الاسلام غلامرضا عباسی

حجت‌الاسلام غلامرضا عباسی، مسؤول نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: افرادی که برای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اعلام موجودیت کرده‌اند انسان هایی مؤمن و متدین هستند.

وی با بیان اینکه این افراد سوابق خوب و مورد تأییدی دارند، تصریح کرد: هدف این جبهه حفظ انقلاب و تقویت آن است که این موضوعی مشخص برای آنها است.

مسؤول نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: کشور برای پیشرفت نیازمند نیروهای دلسوز و انقلابی است که مانند اوایل انقلاب پای کار باشند و به صورت جهادی کار کنند.

حجت الاسلام عباسی با اشاره به اینکه کسانی که اراده محکم ندارند و برای منافع خود کار می‌کنند، نمی توانند سبب پیشرفت و آبادانی کشور شوند، خاطرنشان کرد: کسانی که در دولت تنها به فکر جیب خود هستند قطعا به کشور آسیب وارد می‌کنند.

وی ادامه داد: پیشرفت علمی، صنعتی و دفاعی کشور به دلیل پای کار بودن نیروهای ارزشی و با ایمان بوده که دلسوزانه به کشور خدمت کرده اند.

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: نیروهای انقلابی دلسوز کشور هستند و همچنین اعتقادات دینی آنها بالا است؛ از این رو حمایت کردن از آن کار پسندیده ای است./302/831/ب1

ارسال نظرات