عربستان در صدد تخریب کامل زادگاه شیخ نمر است
به گزارش خبرگزاری رسا، از زمان اعدام و شهادت آیتالله «شیخ نمر باقر النمر» و بروز اعتراضات در استان القطیف بویژه روستای «المسوره» زمزمههایی مبنی بر لزوم تخریب این شهرک به علت دشوار بودن تعقیب معترضان در کوچههای تو در تو و پیچ در پیچ از سوی محافل حکومتی مطرح شد.
این روستا که محل تولد «شیخ نمر» نیز است، در حقیقت نمادی از مقاومت در شرق عربستان به شمار میرود. این روستا با خانههای قدیمی با قدمت بیش از 100 سال امکان پنهان شدن آسان معترضان را نیز فراهم آورده است و نیروهای امنیتی در تعقیب و گریزها راه به جایی نمیبرند.
بیش از دو هفته است که حکومت سعودی به جد به مسأله لزوم تخریب روستا و ساخت شهرکی برای بیش از 2000 ساکن آن ورود پیدا کرده و شش روز است که آب و برق روستا را برای کوچاندن اجباری مردم، قطع کرده و بهانه خود را نیز توسعه و پیشرفت منطقه قرار داده است.
عربستان با قصد تطمیع مردم، اعلام کرده است که حاضر است بهای تخریب منازل مردم را پرداخت و در جایی دیگر برای آنان منزل مسکونی بنا کند.
معترضان شیعه اما عقیده دارند که این اقدام صرفا سیاسی-امنیتی است نه عمرانی و دولت سعودی تلاش دارد علاوه بر در اختیار گرفتن کنترل کامل مردم ساکن این روستا، بافت جمعیتی آن را نیز تغییر دهد و افرادی را از دیگر مناطق عربستان به آن انتقال داده تا برای ابد خیال خود را از هرگونه اعتراضات ضد دولتی راحت کرده باشد.
مردم روستا در طول شش روز گذشته، صرفا با مولدهای سوختی و چراغهای دستی، اندکی روشنایی خانههای خود را فراهم میآورند و با توجه به بیابانی بودن منطقه، تأمین آب شرب نیز به غایت دشوار شده است اما حاضر به ترک خانههای خود و فروش آن به «محمد بن فهد» فرزند پادشاه اسبق عربستان نیستند؛ فردی که سرمایهگذار اصلی ساخت شهرک جدید نیز است و از این طریق سود هنگفتی را نصیب خود میکند.
به گزارش «بینالملل فارس»، همراه با مقاومت مردم روستای «المسوره» دیگر مناطق استان قطیف نیز به حمایت از آنان بلند شده و در برخی مناطق آنها از خانههای خود خارج شده و در چادرها زندگی میکنند و تلاش دارند شرایط خود را همانند شرایط زندگی مردم المسوره کنند.
در طرح عربستان سعودی 488 خانه این روستا به مساحت 120 هزار متر مربع به دولت فروخته میشود [محمد بن فهد] و روستای «المسوره» نیز باید به طور کامل تخریب شود./980/ب102/د