۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۳
کد خبر: ۵۰۴۷۴۸
مسؤول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه امام سجاد قزوین:

شجره طیبه صالحین با هدف تربیت نسل انقلابی پایه گذاری شد

حجت الاسلام رجبی گفت: شجره طیبه صالحین با هدف تربیت نسل انقلابی جوانان و نوجوانان و رسیدن به آرمان‌های انقلاب پایه گذاری شد.
حجت الاسلام رجبی

به گزارش خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام موسی رجبی مسؤول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین با اشاره به عملکرد حلقات شجره طیبه صالحین اظهار کرد: صالحین 6 سال است که وارد سپاه و بسیج شده است.

وی در ادامه افزود: شجره طیبه صالحین در ابتدا به صورت آزمایشی به عنوان حلقات صالحین وارد شد که با استقبال خوبی مواجهه بود و بعد از گذراندن مرحله آزمایش به عنوان شجره طیبه صالحین یکی از برنامه‌های مهم سازمان مطرح شد.

حجت الاسلام رجبی با اشاره به اهداف شجره طیبه صالحین ابراز کرد: شجره طیبه صالحین با هدف تربیت نسل انقلابی جوانان و نوجوانان و رسیدن به آرمان‌های انقلاب پایه گذاری شد.

مسؤول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه امام سجاد(ع)قزوین افزود: تربیت انسان مومن،بصیر، مجاهد، فعال و انقلابی از دیگر اهداف شجره طیبه صالحین است که به منزله همواره کردن زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) است.

حجت الاسلام رجبی خاطرنشان کرد: شجره طیبه صالحین شامل همه سنین است که با سطح بندی انجام شده در جلسات شرکت می‌کنند.

مسؤول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین با اشاره به برنامه‌های صالحین تصریح کرد: برنامه‌های شجره طیبه صالحین در چهار ابعاد معرفتی، بصیرتی، تربیتی و مهارتی اجرا می‌شود.

وی در پایان گفت: طرح احادیث، مبحث‌های امام شناسی، خدا شناسی، تفسیر قرآن، بررسی و تبین مسائل روز، آگاهی بخشی اندیشه‌های امام و رهبری، اهمیت حجاب و خانوداه از جمله موضوعات مورد بحث در این حلقات است./۱۰۲/۸۷۳/ب۱

ارسال نظرات