۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴
کد خبر: ۵۱۵۹۴۱
مدیر حوزه علیمه استان ایلام:

روحانیان با استفاده از فضای مجازی معارف اهل بیت را به گوش جهانیان برسانند

مدیر حوزه علمیه ایلام گفت: روحانیان باید از وسایل ارتباط جمعی به ویژه فضای مجازی حداکثر بهره را ببرند و صدای اسلام و سیره ائمه و اهل بیت را به گوش جهانیان برسانند.
معرفت اهل بیت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام وعد مرادبیگی، مدیر حوزه های علیمه استان ایلام، عصر امروز در مراسمی به مناسبت ولادت با سعادت علی بن موسی الرضا(ع) در مسجد ابوالفضل(ع) ایلام اظهار داشت: بدون شک زندگی علی بن موسی الرضا(ع) ابعاد مختلفی دارد که از ابعاد مهم آن بعد فرهنگی و علمی و پاسداری از حریم عقاید اسلامی در برابر امواج سهمگین حملات مکتب ها و فرقه های مختلف به اصول و فروع اسلام و شرایط خاص عصر آن حضرت است.

وی افزود: بررسی این بعد علمی که از بعد ولایت الهی آن حضرت نشات می گیرد در شرایطی که امروز در آن زندگی می کنیم بسیار سازنده و راهگشاست و حاوی رهنمودهای دقیق و ظریفی از برخورد با مکتب ها و مذاهب مختلف است.

حجت الاسلام مرادبیگی خاطر نشان کرد: برای پی بردن به اهمیت این بخش از تاریخ درخشان زندگی امام رضا(ع) باید به چند نکته توجه کنیم که بافت حکومت بنی عباس چگونه بوده و کیفیت موضع گیری های آن حضرت در برابر آنها به چه صورتی بوده است.

وی ادامه داد: شرایط خاص فرهنگی و سیاسی حاکم بر جامعه اسلامی در آن ایام به ویژه از نظر هجوم افکار بیگانگان و طوفان های سخت فکری و عقیدتی و جریان هایی که برای دگرگون ساختن حکومت اسلامی و کشاندن آن به موضع انفعالی و تبدیل دستگاه خلافت به یک دستگاه سلطنت مستبد و بی رحم به کار افتاده بود که رفتار و منش حضرت رضا(ع) در برابر اینها بخش مهم دیگر از تاریخ زندگانی نورانی آن حضرت است.

مدیر حوزه علمیه استان ایلام با بیان اینکه امام رضا(ع) یکی از شخصیت های برجسته جهان اسلام از بعد علمی و آشنایی با مذاهب و مکاتب مختلف بودند، گفت: امام هشتم ما شیعیان حتی با زبان آن مکاتب سخن می گفتند و مناظرات زیادی با پیروان مکاتب مختلف داشتند مناظرات امام مساله ای تاریخی و متعلق به گذشته نیست بلکه از نظر پاسداری از حریم اسلام و حفظ مکتب سرمشق پر اهمیت و بسیار جامعی برای امروز و در هر زمان دیگر است.

امام جمعه موقت ایلام بیان کرد: در آن روز ها وسایل ارتباط جمعی مثل امروز گسترده نبود ولی ثامن الحجج (ع) از جلسات مناظره دربار مامون به عنوان یکی از موثرترین وسایل ارتباط جمعی آن ایام بهره کافی می گرفت چون اخبار این جلسات به دلیل شرایط خاص حاکم بر آن در سرتاسر کشور های اسلامی پخش می شد.

وی تصریح کرد: امام از این طریق نه تنها توطئه های تخریبی مامون را خنثی فرمودند و او را ناکام گذاشت، حتی جامعه اسلامی آن روز را در شرایط بسیار حساس از نظر فکری و فرهنگی به سر می برد را از انحرافات نجات داد.

این مدرس حوزه با بیان اینکه علمای اسلام در هر زمان باید از تمام مکاتب و مذاهب با خبر باشند و بتوانند با منطق خود با آنها سخن بگویند، گفت: علما باید با شناخت کلیه مذاهب و ادیان برتری دین مقدس اسلام را بر هر مکتب دیگری اثبات کنند.

حجت الاسلام مرادبیگی در پایان تاکید کرد: امروز روحانیان ما باید از وسایل ارتباط جمعی به ویژه فضای مجازی حداکثر بهره گیری را داشته باشند و صدای اسلام و سیره ائمه و اهل بیت علیهم السلام را به گوش همه برسانند که البته این کار بدون وجود یک حکومت نیرومند اسلامی محقق نمی شود چرا که حکومت های دیگر هرگز چنین فرصتی را به پیروان مکتب اسلام نمی دهند و با سانسور  شدید مانع از نشر مکتب اسلام می شوند ولی امروز ما در سایه حکومت اسلامی می توانیم با شناخت ترفندهای دشمنان اهداف شوم آنها را خنثی و تبدیل به فرصتی برای ترقی حکومت اسلامی کنیم./۸۷۹/پ/۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات