ضرورت توسعه مدارس علمیه خواهران در شهرهای مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در دیدار امام جمعه شهرستان نور از فعالیت علمی 22 مدرسه علمیه در استان خبر داد.
وی با اشاره به این که نخستین مدرسه علمیه خواهران مازندران در سال 60 و در شهرستان تنکابن راه اندازی شد، افزود: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته هم اکنون چهارده شهر مازندران دارای مدرسه علمیه خواهران هستند.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به فعالیت بیش از یک دهه ای مدیریت حوزه علمیه خواهران در مازندران، گفت: در سال 86 تعداد مدارس علمیه خواهران استان تنها یازده مدرسه بود که با تلاش های صورت گرفته این تعداد بیش از دو برابر شده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با بیان این که هنوز هم تعداد مدارس علمیه خواهران موجود پاسخگوی نیاز جمعیت و ظرفیت این استان نیست بر ضرورت گسترش تعداد مدارس علمیه در دیگر شهرهای مازندران تأکید کرد.
وی با تأکید براین که هر چه در این عرصه سرمایه گذاری صورت گیرد باز هم کم است، بیان داشت: خوشبختانه میزان استقبال علاقه مندان برای تحصیل در مدارس علمیه خواهران هر روز بیشتر می شود.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که بیش از نیمی از جمعیت جامعه ما را بانوان تشکیل می دهند، افزود: به همین دلیل نیازمند متخصصانی برای پاسخگویی به نیازهای دینی و شرعی این قشر هستیم و این وظیفه مهم و خطیر بر عهده حوزه علمیه خواهران است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با بیان این که در یک دهه گذشته تنها به شاخص های کمی در مدارس علمیه خواهران استان توجه نشده است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در حال حاضر حوزه علمیه خواهران مازندران تا سطح اجتهاد پذیرش طلبه دارد و این افتخار بزرگی است.
وی در ادامه سخنان خود به فعالیت سه مرکز تخصصی حوزوی در مازندران خبر داد و گفت: این مراز در رشته های فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی و کلام اسلامی به فعالیت علمی مشغول هستند.
حجت الاسلام غفاری با تأکید براین که باید زمینه تحصیل برای علاقه مندان ورود به حوزه در همه شهرهای مازندران فراهم شود، خاطرنشان کرد: به همین منظور گسترش و تقویت مدارس علمیه در دیگر شهرهای استان ضروری است.
وی با اشاره به شرایط جغرافیایی و توریستی مازندران و حضور بیش از بیست میلیون مسافر در طول سال به این استان، افزود: متأسفانه حضور این حجم وسیع مسافر آسیب های فرهنگی و اجتماعی بسیاری را برای مناطق مختلف استان به همراه دارد.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که تقویت مدارس علمیه در مناطق غرب مازندران را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به این که مقصد اکثر مسافران شهرهای غربی استان است تقویت و توسعه مدارس علمیه در این مناطق از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران از نور به عنوان یکی از شهرهای ساحلی استان یاد کرد و با بیان این که متأسفانه چنین شهرهایی آسیب های اجتماعی بسیار دیده می شود، گفت: وجود یک مدرسه علمیه در این مناطق می تواند بسیاری از آسیب های فرهنگی و اجتماعی را به حداقل برساند.
وی با بیان این که تأسیس و راه اندازی مدرسه علمیه در هر منطقه ای موجب رشد و شکوفایی دینی و فرهنگی آن منطقه می شود، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از بهترین راه های حفظ و حراست از ارزش های دینی و انقلابی تقویت مدارس علمیه است.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به این که شهرستان نور مهد عالمان و شخصیت های بنام دینی است از فراهم شدن بسترهای لازم برای تأسیس مدرسه علمیه خواهران در این شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم به زودی شاهد راه اندازی و آغاز به کار یک مدرسه علمیه به منظور تحصیل خواهران علاقه مند در این شهرستان باشیم./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱