۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۵۷۸۰۹۹
حجت الاسلام موسوی:

مسیر حلال برای برطرف کردن تمام نیازهای انسان وجود دارد

رییس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی با تأکید بر وجود راه‌های حلال برای ارضای تمام نیازهای انسان، گفت: مفهوم رزق در ادبیات دینی مفهوم بسیار گسترده ای است و فقط شامل کسب مال نیست.
حجت الاسلام موسوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید جانمراد موسوی، رییس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصراصفهانی، ظهر امروز در جمع کارکنان گردان موشکی هاگ، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله (ع) گفت: بنا به روایتی از وجود مقدس معصوم (ع)، سعادت دنیوی و اخروی انسان به عواملی بستگی دارد که هر چقدر در جامه عمل پوشاندن به آن سعی و تلاش کند به وادی سعادت و خوشبختی نزدیک تر شده است.

وی اولین عامل سعادت در دنیا و آخرت را صداقت دانست و افزود: بنا به روایت معتبری از معصومین علیهم السلام، اگر همه بدی ها و گناهان در خانه ای جمع شده باشد کلید آن خانه، دروغ است، این روایت به این معناست که دروغ، مقدمه ای برای انجام تمامی گناهان کبیره است و لذا باید تا می توان از این رذیله بزرگ اخلاقی دوری کرد.

حجت الاسلام موسوی در ادامه دومین عامل سعادت انسان را تلاش برای کسب رزق و روزی حلال ذکر کرد و گفت: مفهوم رزق در ادبیات دینی مفهوم بسیار گسترده ای است و فقط شامل کسب مال نیست، به طور مثال ارضای تمام غرایز نفسانی از راه حلال، خود یکی از انواع رزق‌ها است.

رییس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی با اشاره به وجود راه‌های حلال برای دستیابی به نیازهای مختلف انسان، تصریح کرد: خداوندی که امیال انسان را خلق کرده است قطعا راه حلال و درستی برای ارضای آنها قرار داده است برای همین هم اگر انسان همان راه درست و صراط مستقیمی که خداوند برای ارضای این غرایز مشخص کرده را انتخاب کند علاوه بر رفع مناسب آن نیاز، به خوشبختی و سعادت خود نیز کمک شایانی کرده است. وی افزود: برای همین هم در اسلام، ازدواج به منزله حفظ نیمی از دین محسوب می شود.

وی ادامه داد: امکان ندارد خداوند متعال نیازی را در وجود انسان قرار داده باشد ولی رزق حلالی برای برطرف کردن آن قرار نداده باشد برای همین هم تمام تلاش انسان مومن باید این باشد که تمام امیال و نیازهای خود را بر اساس دستورات الهی برطرف نماید.

حجت الاسلام موسوی  در ادامه سومین عامل سعادت انسان را شناخت انسان از خود برشمرد و اظهار کرد: تا انسان خود را مبرا از عیوب ندانسته به عیوب دیگران نپردازد، این بدین معناست که انسان همواره باید به رفع عیوب خودش بپردازد و در عیوب دیگران تجسس ننماید چرا که غیر ممکن است که خودش از هر عیب و ایرادی منزه باشد، وقتی می خواهیم از کسی انتقادی کنیم قبل از آن باید ببینیم اگر خود به جای او بودیم بهتر عمل می کردیم یا نه؟ سپس به قضاوت در مورد رفتار آن شخص بپردازیم.

رییس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی با اشاره به لزوم فاصله گرفتن انسان از شیطان و امیال شیطانی برای رسیدن به مسیر سعادت و بهشتی شدن، خاطرنشان کرد: تا انسان خود را از مکر و فریب شیطان در امان ندیده است نباید طلب بهشت کند، انسان در تمام دوراهی های زندگی با وسوسه و اغواگری موجود پلیدی به نام شیطان روبروست از این رو تمام سعی و تلاشش باید این باشد که در تمام این دوراهی ها، راهی را انتخاب کند که مرضی رضای الهی است. /1304/پ203/ب1

ارسال نظرات