خلا محتوای دینی در برنامه رسانه ملی
حجت الاسلام سید کمیل موسوی مدرس حوزه و دانشگاه در موضوع کم رنگ بودن نقش حوزه در ساختار صدا و سیما به خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا گفت: بعد انقلاب اسلامی ایران کار جهادی به صورت عملیاتی به شدت نیاز پیدا کرد که گروه های انقلابی به نحو احسن در این موضوع عمل کردند و حوزه علمیه نیز، در ثمره دادن آن نقش بسیار مهم و بسزایی را اعمال کرد.
وی افزود: انقلاب اسلامی یک نیاز واحد ندارد بلکه با توجه به شرایط و خطرات موجود، نیاز های متعددی پیدا کرده است که باید در همه عرصه های آن به صورت جهادی وارد عمل شد.
مدرس حوزه ادامه داد: اولویت های انقلاب در ابتدا باید مشخص شود مانند اوایل شیوع ویروس کرونا که انقلابیون اقدام به ایجاد خط تولید ماسک و وسایل بهداشتی نموده اند و کمک شایانی به جامعه و اقتصاد کشور کردند.
وی بیان کرد: صدا سیما به نیروی فعال در امور رسانه و تولید محتوا نیاز دارد که امروزه به جای حوزه علمیه به سراغ کارشناسان مذهبی دانشگاهی و نیروهای فرهنگی غیر حوزوی رفته که موجب عدم ارتباط بین مخاطب و رسانه می شوند.
حجت الاسلام موسوی اظهار داشت: از آنجایی که حوزه علمیه در همه زمینه ها شکوفا شده، صدا و سیما باید از نخبگان و فعالان حوزوی در همه امور ارتباط و رسانه نهایت استفاده را بکند تا حوزه علمیه بتواند ارتباط عمیق بین تولیدات محتوایی ایجاد کند.