۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۷۸۸۴۶۶

دیدار فرمانده تیپ امام صادق با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم

دیدار فرمانده تیپ امام صادق با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم
فرمانده تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق(ع) با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، به مناسبت ۱۲ مرداد، سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظرزاده فرمانده تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق عليه‌السلام به همراه تعدادی از معاونت‌های آن یگان با حجت‌الاسلام محمد حسن ذاکری رئوف، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام منتظرزاده، ضمن تبریک سالگرد تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، از زحمات حجت‌الاسلام ذاکری قدردانی کرد و بیان داشت: در این چند سال حضور شما در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم، می‌توان تغییرات مثبت را به‌وضوح حس کرد. تیپ امام جعفر صادق عليه‌السلام نیز آمادگی خود را برای همکاری بیشتر و هم‌افزایی با این شورا اعلام می‌کند تا در راستای پیشبرد اهداف تبلیغی و تربیتی گام‌های مؤثرتری برداشته شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی فعالیت‌های شاخص تیپ، تأکید کرد: این ظرفیت‌ها می‌توانند در سایه‌ی همکاری با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، به شکلی هدفمندتر و گسترده‌تر به اجرا درآیند.

در ادامه، رئیس شورای تبلیغات اسلامی قم، با اشاره به سالگرد تأسیس این شورا، بر اهدافی مانند حفظ مناسبت‌های دینی و انقلابی، تقویت روحیه انقلابی مردم، الگوگیری از بزرگان دین، گسترش مشارکت عمومی در مراسم، جذب جوانان به برنامه‌های مذهبی و نوآوری در اجرای آیین‌ها تأکید کرد. وی استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نیروهای جوان انقلابی را از سیاست‌های کلیدی این شورا دانست و گفت: تلاش می‌کنیم بستری مناسب برای حضور فعال نهادهای مردمی فراهم کنیم.

ارسال نظرات