۲۷ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۷۹۴۴۶
آیت الله طبرسی:

به ادعاهای بشر‌دوستانه آمریکا نباید اعتماد کرد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری سخنان ‌اخیر اوباما علیه جمهوری اسلامی ایران را نشان از عصبانیت او نسبت به پیشرفت های روز افزون کشورمان دانست.
آيت الله طبرسي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران،‌ روز گذشته در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه ‌مرکز این استان با اشاره به سخنان اخیر رییس جمهور ‌آمریکا گفت: سخنان ‌اخیر اوباما علیه جمهوری اسلامی ایران نشان از عصبانیت او نسبت به پیشرفت های روز افزون کشورمان است.

وی با بیان این‌که سخنان اوباما با ادعای صلح‌طلبی و شعار حقوق بشر، آمریکا را رسوا کرد و به دنیا نشان داد که این کشور شرور و غیر قابل اعتماد است، افزود: تغییرات اوباما در سیاست مانند بوش است و هیچ تغییری نکرده است.

خطیب جمعه ساری با تأکید بر این که مذاکره با آمریکا هیچ سودی برای جمهوری اسامی ندارد، افزود: مذاکره با آمریکا تسلیم در مقابل خواسته ها و سیاست های این کشور است.

آیت الله طبرسی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران با هیچ کشوری سر جنگ ندارد، خاطر‌نشان کرد: هر‌گونه تعرض از سوی آمریکایی‌ها به ایران به ضرر آنها تمام خواهد شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه همچنین به اجلاس هسته‌ای واشنگتن اشاره کرد و گفت: این اجلاس آمریکایی ها نیز همانند دیگر سیاست‌هایش با شکست روبه‌رو شد.

امام جمعه ساری با بیان این‌که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کانون اصلی حرکت‌های انقلاب اسلامی که ولایت فقیه است را شناسایی کرده اند، تصریح کرد: امروز باید نسل جوان را ولایت فقیه بیشتر آشنا کنیم تا آنها بدانند این پشتوانه چه رهاوردی برای کشور و انقلاب دارد.

وی در ادامه همچنین به 29 فروردین روز ارتش اشاره کرد و ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران قوه بازدارندگی کشور از تهدیدات و مرزبانی نیز از ویژگی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

آیت الله طبرسی با بیان این که ارتش بدون عقیده فایده‌ای ندارد، خاطرنشان کرد: ارتش پراسلحه بی‌ایمان در غزه شکست خورده است و ارتشی که به ایمان تجهیز نباشد زود عقب‌نشینی می‌کند. /950/پ202/س
ارسال نظرات