۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۸۰۶۹۰۰

برگزاری سومین اجلاسیه سراسری نماز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شیراز

برگزاری سومین اجلاسیه سراسری نماز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شیراز
فارس- سومین اجلاسیه سراسری نماز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدت دو روز در حرم شاهچراغ (ع) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران برگزار شد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، سومین اجلاسیه سراسری نماز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدت دو روز در حرم شاهچراغ علیه السلام برگزار شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، نماز را عامل اقتدار و قدرت مقاومت دانست و افزود: ایستادگی در برابر انبوه دشمنان و فتنه‌ها نیازمند یک پشتوانه محکم اعتقادی و قلبی است و چه پشتوانه‌ای قوی‌تر از پیوند با خدا یعنی نماز وجود دارد؟.

وی با تأکید بر اینکه نماز انسان را به مجاهد تبدیل می‌کند، افزود: رابطه نماز با اقتدار و مقاومت در همین نکته نهفته است. مهم‌ترین عامل قدرت و اقتدار این نظام، ایمان است و تاکنون هیچ قدرتی نتوانسته است این ایمان را در هم بشکند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با توصیف نماز به عنوان کارخانه انسان‌سازی گفت: نماز، انسانی متعهد، مجاهد و مقاوم می‌سازد که برای اعتلای نظام اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نیست.

 

ارسال نظرات