۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
کد خبر: ۸۰۶۹۱۳
امام جمعه الیگودرز:

دشمنان با هویت‌زدایی به دنبال تزریق ناامیدی در جامعه هستند

دشمنان با هویت‌زدایی به دنبال تزریق ناامیدی در جامعه هستند
لرستان- امام جمعه الیگودرز با اشاره به تلاش دشمنان برای هویت‌زدایی و تضعیف باورهای ملی و دینی، تأکید کرد که تقویت هویت اسلامی و ایرانی نیازمند یک حرکت جهادی و همکاری همه جانبه دستگاه‌های فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت الاسلام مهدی سرلک، امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان الیگودرز، در صد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به اهمیت نمادهای ملی و مذهبی اظهار داشت: پرچم هر کشور به عنوان یک نماد مهم، نشانگر هویت و استقلال آن ملت است و متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد بی‌حرمتی به این نماد مقدس که مزین به نام الله است، از سوی دشمنان بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه دشمنان پس از ناامیدی از اقدام نظامی، راهبرد خود را تغییر داده‌اند، افزود: در فتنه اخیر که دشمنان سال‌ها برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند، تلاش کردند به اهداف خود برسند، اما حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، به فرموده رهبر معظم انقلاب، کمر فتنه را شکست و بار دیگر شکست دشمنان را رقم زد.

امام جمعه الیگودرز با اشاره به شرایط کنونی کشور تصریح کرد: امروز دشمنان به این نتیجه رسیده‌اند که حمله نظامی راه به جایی نمی‌برد، بنابراین با ایجاد فضای ابهام و تردید، به دنبال القای ناامیدی در جامعه هستند. وی هشدار داد: حالت ابهام و سایه جنگ، از خود جنگ آسیب‌زا‌تر است و بسیاری از مردم را در بلاتکلیفی قرار می‌دهد.

حجت الاسلام سرلک بر ضرورت تقویت فرهنگ ملی و دینی تأکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی مسئولیت سنگینی در این زمینه بر عهده دارند و تقویت این فرهنگ نیازمند یک حرکت جهادی و انقلابی است. وی با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در شکل‌گیری شخصیت کودکان خاطرنشان کرد: دوران ابتدایی، مهم‌ترین دوره برای نهادینه‌سازی ارزش‌های فرهنگی و دینی است، بنابراین نقش آموزش و پرورش در این زمینه حتی از دانشگاه‌ها تأثیرگذار‌تر است.

در ادامه این جلسه، غلامرضا لونی، معاون سیاسی امنیتی فرماندار الیگودرز، ضمن قدردانی از اقدامات شورای فرهنگ عمومی، بر لزوم توجه همزمان به هویت دینی و ملی تأکید کرد و گفت: نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب به شخصیت فردوسی و شاهنامه، نشان‌دهنده عمق توجه ایشان به هویت ایرانی و اسلامی است.

ناهید شهروسوند، دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان نیز در ابتدای جلسه، شناخت فرهنگ و تاریخ هر کشور را وظیفه همگانی دانست و آن را عامل اصلی تشکیل‌دهنده هویت افراد جامعه برشمرد.

برچسب ها: فرهنگ دشمن جامعه
ارسال نظرات