۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۵
کد خبر: ۸۷۹۵۳
مدرس حوزه و دانشگاه:

رابطه مقام معظم رهبری با مراجع مستحکم‌تر از آن است که با تبلیغات کودکانه دشمن مخدوش شود

خبرگزاری رسا ـ یکی از اساتید حوزه و دانشگاه، سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب را به قم، منشأ تحولات بسیار در حوزه‌های علمیه دانست و گفت: با گوش جان آماده شنیدن فرمایشات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره مسائل حوزه هستیم.
رهبر معظم انقلاب آيت الله العظمي سيد علي خامنه اي


حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده، مدرس دانشکده خبر و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به شهر مقدس قم، آن را بسیار پرخیر و برکت دانست و گفت: سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به قم، منشأ تحولات بسیار در حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه علمیه قم خواهد بود.

وی افزود: با توجه به شرایط حساس بین‌المللی و ویژگی‌های خاصی که انقلاب اسلامی در آن قرار دارد، حوزویان منتظرند جدیدترین راهبردها و نکات ناب و دقیق را درباره مسائل حوزه و آینده آن از زبان مقام معظم رهبری بشنوند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه به مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزه‌های علمیه اشاره کرد و با بیان این‌که رهبری بار عمده این مطالبات را بردوش طلاب و فضلای جوان حوزه قرار داده‌اند، اظهار داشت: اساتید و بزرگان حوزه در مقطعی، مسؤولیت و بار امانت بزرگان پیشین حوزه را به دوش گرفتند و امروز طلاب جوان باید از عهده این مسؤولیت برآیند.

وی با بیان این‌که حوزه همگام با شرایط روز و تحولات اساسی که جامعه اسلامی با آن روبرو است، باید پاسخ‌گوی نیازهای مختلف باشد، شرط اصلی این پاسخ‌گویی را توجه دقیق به مطالبات رهبری دانست.

حجت‌الاسلام باقرزاده، یادآور شد: تحول در نظام آموزشی و عرصه پژوهشی، تحول در نهضت تولید فکر و جنبش نرم‌افزاری، تحول در فرهنگ، ارتباط حوزه با دانشگاه، ارتباط حوزویان با اقشار مردم به ویژه جوانان، تحول در عرصه تبلیغ آگاهانه و حکیمانه دین، ‌مباحث مربوط به فقه سیاسی و باز کردن باب‌های ناگشوده در عرصه تبیین کارآمدی دین از جمله رؤوس مطالبات رهبری از حوزه و حوزویان است.

وی خاطرنشان کرد: با گوش جان آماده شنیدن فرمایشات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره مسائل حوزه و سایر مطالبی که لازم می‌دانند، هستیم، پیشاپیش به رهبر معظم انقلاب خیر مقدم عرض کرده و آمادگی خود را برای تحقق منویات و قدم برداشتن در راستای اجرا و اعمال خواسته‌های ایشان اعلام می‌کنیم.

این مدرس دانشکده خبر در ادامه با بیان این‌که دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب برآمده از حوزه است و ایشان به خوبی از جوانب و زوایای ناپیدای حوزه آگاه هستند، گفت: اشراف و اطلاع کامل و دقیق مقام معظم رهبری از مسائل و نیازهای روز جامعه به سبب قیادت و رهبری جامعه اسلامی بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

وی تصریح کرد: اشراف کامل رهبری از سویی و اطلاع ایشان از ظرفیت‌های عظیم و گنج‌های استخراج نشده در معارف اسلامی از سوی دیگر، سبب آن شده که وقتی مطالبات یا نقطه‌نظراتی را درباره حوزه مطرح می‌فرمایند، کاملاً کارشناسی شده و دقیق باشد.

حجت‌الاسلام باقرزاده در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اقدامات و فعالیت‌های حوزه‌های علمیه در راستای پاسخگویی به مطالبات مقام معظم رهبری، بیان داشت: هرگز نمی‌توان چشم خود را بر روی زحمات، فعالیت‌ها و مجاهدت‌هایی که در حوزه به ویژه در سال‌های اخیر انجام شده، بست.

وی افزود: در سال‌های اخیر شاهد تحولات اساسی در مرکز مدیریت و شورای عالی حوزه در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، تربیتی و اخلاقی بوده‌ایم، اما مسلماً با توجه به افق و چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری تبیین فرموده‌اند و با توجه به چشم‌اندازی که برای نظام جمهوری اسلامی در افق 1404 ترسیم شده، بار سنگینی‌تری بر عهده حوزه و حوزویان است.

این استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که بُعد فرهنگی در رسیدن به قله‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران بر دوش حوزه‌های علمیه قرار دارد، تصریح کرد: جای کار بسیار زیاد و وظیفه بسیار سنگین‌تر است، هرگز نباید در نقطه‌ای توقف کرده یا از حرکت باز ایستیم.

وی همچنین با اشاره به تبلیغات گسترده غرب در القای اختلاف بین مرجعیت و نظام،‌گفت: نون دشمن در تفرقه‌افکنی بوده و راهبرد تفرقه بینداز و حکومت کن از گذشته یک راهبرد شناخته شده است، امروز هم القای اختلاف بین رهبری و مرجعیت در ادامه همان پروژه انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام باقرزاده با بیان این‌که مراجع تقلید و اساتید استوانه‌های ارزشمند حوزه شیعی هستند و زحمات و مجاهدت‌های آنان در نظام جمهوری اسلامی، بارهای بزرگی را از زمین برداشته است، ابراز داشت: علاقه و رابطه مقام معظم رهبری با مراجع تقلید بسیار مستحکم‌تر از آن است که با تبلیغات کودکانه دشمن، خدشه‌ای بر آن وارد شود. /920/ت301/ع

ارسال نظرات