استاد حوزه علمیه رنجان:
رسانه ها از نقش تأثیرگذاری خود در کانون خانواده ها غافل نمانند
خبرگزاری رسا ـ مدرس حوزه علمیه امام صادق(ع) زنجان گفت: رسانهها میتوانند با بهرهگیری از کارشناسان مجرّب به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ترویج فرهنگ اسلامی در خانوادهها تأثیرگذار باشند.
حجتالاسلام کریم حسنی، معاون پژوهشی حوزه علمیه امام صادق(ع) زنجان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان با اشاره به اهمیت نقش تربیت در خانواده اظهار داشت: تعلیم و تربیت اسلامی، نظامی جامع و کامل به شمار می رود که تمام ابعاد وجودی انسان را مورد توجه قرار داده است.
مدرس حوزه علمیه امام صادق(ع) همچنین به نقش مهم و کلیدی رسانه ها در جامعه اشاره کرد و افزود: رسانهها میتوانند با بهرهگیری از کارشناسان مجرّب به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ترویج فرهنگ اسلامی در خانوادهها تأثیرگذار باشند.
وی رسانههای دیداری و شنیداری، روزنامه ها و حوزههای علمیه را از ارگانهای مؤثر در تربیت فرد و جامعه عنوان کرد و افزود: این رسانهها میتوانند با ارائه طرحها و ایدههای ارزشمند در راستای ترویج تربیت اسلامی افراد در جامعه مؤثر واقع شوند.
حجتالاسلام حسنی خلأ موجود در تربیت اسلامی را نتیجه عمل برخی از حاکمان در جامعه اسلامی خواند و یادآور شد: اگر حاکمان و هدایت کنندگان جامعه به تربیت اسلامی یعنی قرآن و احادیث بیاعتنا باشند ضربات محکم و جبرانناپذیری بر پیکره جامعه وارد خواهد شد.
وی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان کرامت و جایگاه آدمی در جهان، اظهار داشت: هنگامیکه در کلام الهی از انسان به عنوان اشرف مخلوقات و جانشین پروردگار بر روی زمین یاد شده و به فرشتگان برای سجده کردن در مقابل این موجود امر میشود، همه نشاندهنده کرامت و جایگاه آدمی است.
معاون پژوهشی حوزه علمیه امام صادق(ع) انسان را مجموعهای از استعدادهای بالقوه برشمرد که برای به فعلیت درآوردن این استعدادها و تواناییها، نیازمند تعلیم و تربیت بوده و این مسأله جز از طریق تعلم و تعقل در کنار تزکیه حاصل نمیشود.
حجتالاسلام حسنی با بیان این که همه ارگانها باید در کنار هم قرار گرفته تا یک شاخص تربیتی به وجود آید اضافه کرد: به منظور تربیت مفید و مؤثر در جامعه، نهادها و مؤسسات گوناگونی میتوانند ایفای نقش کنند./935/ت302/س
ارسال نظرات