۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۱۵۱۵۰۷
آیت‌الله حائری شیرازی :

دل‌ خانه‌ پنهان خداوند است و جای غیرخدا نیست

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله حائری شیرازی کعبه را قلب مساجد و مساجد را خانه‌های آشکار و دل‌ها را خانه‌های پنهان خداوند متعال دانست و گفت: تنها دلی که عاشق خداوند است، تنها خانه حضرت دوست می‌شود و آباد می‌شود، همان‌گونه که زمزم خانه کعبه را آباد کرد.
آيت الله حائري شيرازي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فقه جامعةالمصطفی، آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی، استاد اخلاق حوزه علمیه قم در نشست قرآنی «بصیرت در قرآن» که به مناسبت روز 9 دی و میثاق امت با ولایت و به همت اداره قرآن و حدیث و تشکل فرهنگی الاسراء فاوندیشن در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) برگزار شد، با اشاره به عوامل آبادانی خانه کعبه در تاریخ، گفت: در ماجرای ذبح حضرت اسماعیل(ع)، کعبه با آب چشمه زمزم آباد شد و این چشمه سببی برای گردآوری مردم دور این خانه شد.
وی با بیان این‌که خانه کعبه، عامل اتحاد مسلمانان است، افزود: این اتحاد را می‌توان در طواف مسلمانان کشورهای گوناگون دور خانه خدا مشاهده کرد.
این خطیب حوزوی با اظهار این که نمازهای یومیه نیز مظهری برای اتحاد مسلمانان است، اظهار داشت: در نماز یومیه نیز همه مسلمانان در هر جای زمین که باشند، رو به طرف کعبه کرده و به آن سو خدا را عبادت می‌کنند.
آیت‌الله حائری شیرازی با اشاره به این‌که قرآن به آن فرد که مجذوب کعبه نیست، عنوان «خوابیده» داده است، گفت: این تعبیر به این معنا است که اگر شخصی خود را به کعبه گره بزند، می‌تواند بیدار شود و خداوند متعال را در بیداری باطنی که دارد، ستایش کند.
وی کعبه را قلب مساجد و مساجد را خانه‌های آشکار و دل‌ها را خانه‌های پنهان خداوند متعال دانست و خاطرنشان کرد: تنها دلی که عاشق خداوند است، تنها خانه حضرت دوست می­شود و آباد می­گردد، همانگونه که زمزم خانه کعبه را آباد کرد.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم با عنوان این که اشک، انسان را طاهر و از آلودگی‌ها دور می‌سازد، ابراز داشت: آغاز آبادانی باطن انسان از اشک شروع می‌شود تا به راه مستقیم هدایت شود./907/د102/پ
ارسال نظرات