۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۱۷۹۵۹۶

فراخوان هشتمین جشنواره سراسری مدیحه سرایی تمدید شد

خبرگزاری رسا ـ مهلت ارسال مقاله به هشتمین جشنواره ملی مدیحه سرایی، چاووشی‌خوانی، ابتهال و تواشیح رضوی تا بیستم مردادماه تمدید شد.
فراخوان مقاله

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، منصور شرفی با اعلام این خبر گفت: هشتمین جشنواره مدیحه سرایی و چاوشی خوانی از سری برنامه‌های یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) می‌باشد که با هدف اشاعه و ترویج  فرهنگ منور رضوی و گسترش فعالیتهای فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با سیرائمه معصومین به ویژه امام رضا(ع) برگزار می‌شود .

 

وی افزود: با توجه به استقبال علاقمندان و دوستداران حضرت علی بن موسی الرضا(ع)  و تماسهای مکرر در خصوص تمدید فرصت ارسال اثر به دبیرخانه، دبیرخانه دائمی این جشنواره  مستقر در اردبیل  اعلام کرده مهلت ارسال اثر تا بیستم مرداد ماه جاری تمدید شده است .

 

دبیر هشتمین جشنواره مدیحه سرایی و چاوشی‌خوانی رضوی بیان کرد: این جشنواره علاوه بر چند بخش اصلی «مداحی، چاووشی‌خواتی، ابتهال و تواشیح رضوی» دربخش جنبی نیز در قالب مقالات پژوهشی برگزار خواهد شد .

 

شرفی تصریح کرد: علاقمندان و پژوهشگران در این بخش می‌توانند مقالات و پژوهشهای خود در زمینه مدیحه سرایی و چاووشی خوانی از دیدگاه اسلام و ائمه اطهار(ع)، مداحان و نقش آنان درترویج فرهنگ اهل بیت(ع) به ویژه فرهنگ رضوی، بایدها و نبایدها در مداحی و چاووشی خوانی، پیشینه مداحی و چاوشی خوانی رضوی، آسیب‌ها و تهدیدهای مداحی، ویژگی‌های بارز مداحان و چاوشی خوانان، مداحی و چاوشی خوانی از آغاز تا کنون، اردبیل مهد مداحان نام آشنا و موضوعات مرتبط دیگر، را به دبیرخانه دائمی جشنواره مدیحه سرایی و چاووشی‌خوانی رضوی ارسال کنند .

 

وی یاد آور شد: مراسم پایانی این جشنواره به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل و با مشارکت معاونت قرآن و عترت، معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، موسسه فرهنگی و هنری میعاد مغان و شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل طی روزهای 19 الی 21 شهریور ماه برگزار خواهد شد./966/د102/ی

ارسال نظرات