۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۲۰۹۸۴۷
تولیت آستان مقدس قم:

فعالیت های فرهنگی باید قرآن محور باشد

خبرگزاری رسا ـ تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان این‌که اتکا به قرآن جزو محکمات کار فرهنگی است، گفت: اگر ما در فعالیت‌های فرهنگی قرآن محور باشیم، بسیاری از مشکلات جهان اسلام برطرف خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمين سعيدي امام جمعه قم و توليت آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه (س) حجت الاسلام و المسلمين سعيدي امام جمعه قم و توليت آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه (س)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) ظهر امروز در دیدار حجت‌الاسلام جواد گلی، سرپرست و مدیران ‏دبیرخانه کانون‏‏‌‏های فرهنگی و هنری مساجد تهران به برکات ماه شعبان اشاره کرد و گفت: ماه شعبان، ماهی است که دارای فرصت‌های بسیاری برای نزدیکی به خداوند است و اگر بنده‌ای قدردان این نعمت و ظرفیت آن باشد می‌تواند بهره‌های فراوانی از آن ببرد.
وی افزود: ماه شعبان به شهرالنبی توصیف شده است و ماه رجب به شهرالولایة و ماه رمضان را نیز شهر‏الله نامیده‌اند و دلیل این‌که خداوند ماه رجب و شعبان را قبل از ماه رمضان قرار داده است به این جهت است که کسی ‏که می‏‏‌‏خواهد وارد شهر‏الله شود باید شهرالنبی و شهرالولایه عبور کند چون برای ورود به شهرالله راهی غیر از این وجود ندارد. ‏
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان این مطلب که کرامت خداوند به اندازه‌ای است که راه‌های ورود به شهرالله را به هیچ وجه مسدود نکرده است، اظهار داشت: اگر به دنبال این هستیم که به راحتی و خوبی وارد ماه رمضان(شهرالله) شویم باید از ماه رجب و شعبان بیشترین استفاده را ببریم.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با اشاره به اهمیت درس‌آموزی از سیره و مکتب اهل‌بیت(ع)، خاطرنشان کرد: باید در همه کارهای فرهنگی و اجتماعی از سیره، روش، منش و مکتب ائمه معصومین(ع) درس بگیریم.
وی تصریح کرد: یکی از توجهات ‏کانون‏‏‌‏های مساجد در آستانه ماه مبارک رمضان باید برنامه‌ریزی صحیح و کامل برای بهره‌گیری کافی از برکات این ماه باشد و در این امر نیاز است توجه کافی به سیره پیامبر اکرم(ص) در انجام کارهای فرهنگی صورت بگیرد.
امام جمعه قم با بیان این‌که ضروری است در انجام فعالیت‌های فرهنگی از مسیری وارد شویم که پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) وارد شدند، افزود: باید به این مطلب توجه داشته باشیم و بنگریم که حضرت رسول(ص) از چه راهی توانستند قلوب افراد را تسخیر کرده و تعالیم ناب الهی را به آنها منتقل کنند و جامعه را به سمت جامعه الهی هدایت کنند.
وی بیان داشت: کسانی که در عرصه فرهنگی حضور پیدا می‌کنند و خود را خادمان فرهنگی جامعه می دانند، باید تا می‌توانند از هر فرصتی برای تبیین آموزه‌های دینی استفاده کرده و با مخاطبان ارتباط و انس برقرار کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی اتکا به قرآن را جزو محکمات کار فرهنگی برشمرد و گفت: اگر ما در فعالیت‌های فرهنگی قرآن محور باشیم، بسیاری از مشکلات جهان اسلام برطرف خواهد شد.
وی با بیان این که قرآن کتابی است که تمامی مسلمانان آن با به عنوان سخن خداوند قبول دارند و نیاز است اهتمام جدی به این کتاب الهی صورت گیرد، ابراز داشت: باید قرآن را با ابزارهای مختلف هنری به مردم و به ویژه جوانان منتقل کنیم و آنها را به این چشمه جاری خداوند اتصال دهیم./907/پ202/ج
ارسال نظرات