۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۴
کد خبر: ۲۲۴۳۸۴
امام جمعه شوشتر:

شهید الگوی مقاومت در برابر ظلم است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شوشتر با بیان این که شهید الگوی مقاومت در برابر ظلم است، گفت: انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا معادلات قدرت‎های جهان را برهم زد.
حجت الاسلام سليماني، امام جمعه شوشتر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام شکرالله سلیمانی، امام جمعه شوشتر، بعد از ظهر امروز، در مراسم یادواره شهدای شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در معادلات جهانی، اظهارداشت: انقلاب اسلامی الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویان است.

وی در ادامه با اشاره به از خودگذشتگی و مقاومت مردم در جنگ تحمیلی، خاطرنشان‎کرد: پیروزی در جنگ تحمیلی تنها با ایستادگی و رشادت‎های ملت محقق شد.

امام جمعه شوشتر با بیان این که انقلاب اسلامی معادلات قدرت‎های استکباری جهان را برهم زد، ابرازداشت: انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل تفکری را که قلدران و زورگویان استکباری سال‎ها برجهان حاکم کرده بودند را از میان برداشت.

حجت الاسلام سلیمانی در ادامه با اشاره به این که انقلاب اسلامی پیامآور صلح و دوستی است، تأکید‎کرد: تفکر انقلاب اسلامی بر این اساس است که نه ظلم می‎کند و نه زیر سلطه ظالم خواهد رفت.

شهید الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم است

رییس شورای فرهنگ عمومی شوشتر به تفکری که در گذشته بر جهان حاکم بود اشاره‎کرد و بیان‎داشت: تفکر دنیا در گذشته به این شکل بوده که یک کشور میبایست قدرت داشته باشد و قلدری کند و یا زیر سایه یک قلدر زندگی کند.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی هرگز زیر بار ظلم نخواهد رفت، خاطرنشان‎کرد: شهید الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم است.

امام جمعه شوشتر در ادامه سکوت در برابر ستم را همچون ظلم دانست و افزود: امام حسین(ع) فرمود «شخصی که در برابر ظلم سکوت ‎کند خداوند فرد سکوت کننده را همچون ظالم عذاب می‎کند».

حجت الاسلام سلیمانی در پایان با بیان این که اکنون مقاومت شهدا و ملت ایران الگوی جهان اسلام است، گفت: مقاومت مردم در سوریه، لبنان، عراق و یمن به سبب ثمراتی است که انقلاب اسلامی ایران در جهان داشته است./9453/پ202/ب2

ارسال نظرات