۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۲۲۶۸۶۶
امام جمعه شهر داران:

اهتمام ورزیدن به موضوع شهید و شهادت ضروری است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه داران گفت: توجه ویژه به امر مقدس شهید و شهادت از ضروریاتی است که همواره مسؤولین باید مورد توجه قرار دهند.
امام جمعه داران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام اسماعیل سیاوشی امام جمعه شهر داران امروز در جلسه تودیع و معارفه رییس بنیاد شهید شهرستان فریدن گفت: یکی از رموز موفقیت یک مسؤول قدرت استفاده از ظرفیت ها، توانایی ها و بستر مختلف برای پیش برد کار خود است.

 

وی افزود: همه مسؤولان باید برای رضای خدا تلاش کنند و در این راستا گام بردارند و از ظرفیت های موجود به نحو احسن استفاده کنند.

 

حجت الاسلام سیاوشی تصریح کرد: زیباترین و مقدس ترین موضوعی که باید قداست آن حفظ شود و به نحو مطلوب اهتمام ورزیده شود، توجه بحث شهدا و خانواده آن ها است.

 

امام جمعه دارن با اشاره به روایت پیامبر که می فرمایند:" فجاهد فی سبیل الله فأنّک ان تُقتل کنت حیّاً عند الله مرزوقاً" تأکید کرد: شهدا شاهد، ناظر و زنده هستند، ما را میبینند و ما را دعا می کنند.

 

وی با بیان این که اگر خلاف اهداف شهدا حرکت کنیم آن ها ما را نفرین خواهند کرد، گفت: باید به نحوی برنامه ریزی شود و طوری حرکت کنیم که خاطرات شهدا ماندگار شود.

 

خطیب جمعه داران گفت: برنامه ریزی های صورت گرفته باید به نحوی اجرا شوند که فضای شهید، شهادت، تفکر بسیجی، بصیرت و غیرت دینی را در این شهرستان به یاری خدا و همکاری مسؤولین ایجاد کنیم.

 

وی در پایان عنوان کرد: شهید و شهادت زیبایی خاصی به امر به معروف و نهی از منکر می بخشد و نهایت امر به معروف و نهی از منکر درجه رفیع شهادت است./939/پ203/ب

ارسال نظرات