۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
کد خبر: ۲۴۶۶۷۴
نماینده سابق مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری:

تبیین زندگی شهدا در بین جوانان امری ضروری است

خبرگزاری رسا ـ نماینده سابق مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: اخلاص و تقوا و کمک به دیگران و تدین و تعبد از خصوصیات بارز شهدای انقلاب اسلامی است که باید در بین جوانان ترویج پیدا کرده و تبیین شود.
تبیین زندگی شهدا در بین جوانان امری ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، آیت الله محمد محمدی تاکندی، نماینده سابق مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری عصر امروز در مراسم یادواره شهدای روستای قلات قزوین، گرامیداشت شهید حجت الاسلام سید ابوالحسن خضری و گرامیداشت شهدای این روستا به ویژه حجت الاسلام خضری و فرزند گرامیش اظهار داشت: شهید حجت الاسلام خضری در زمان دوران دفاع مقدس کمک های فراوانی برای رزمندگان انجام دادند و حتی فرزند گرامیشان را به جبهه ها اعزام کردند.

 

وی گفت: اخلاص و تقوا و کمک به دیگران و تدین و تعبد از خصوصیات بارز این شخصیت برجسته و شهدای انقلاب اسلامی است که باید در بین جوانان ترویج پیدا کند.

 

در ادامه این دیدار حجت الاسلام موسی صفی خانی، مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین با قدردانی از حضور ملت شهید پرور ایران اسلامی به ویژه استان قزوین در راهپیمایی 22 بهمن بیان داشت: این حضور با بصیرت ملت ایران در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دشمنان و تمامی بدخواهان این نظام اسلامی نشان داد ملت ایران هوشیار بوده وهمیشه پشتیبان این نظام واین ولایت خواهند بود.

 

حجت الاسلام صفی خانی تصریح کرد: دشمنان هیچ علاقه ای ندارند که ملت ایران در صحنه های مختلف حضوری باشکوه داشته باشند، ولی ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ آنها را محکم دادند.

 

وی با اشاره به یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: این نظام بر آمده از خون شهدا مرهون رشادت و فداکاری شهدای انقلاب اسلامی و شهدای هشت سال دفاع مقدس است و باید همنیشه مدافع ارزش های والای شهدا بوده و نگذاریم رشادت های آنها در جامعه فراموش شود.

 

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس از همه اقصی نقاط ایران برای دفاع از این خاک مقدس به جبهه ها اعزام شدند، تا نگذارند دشمنان به این سرزمین تعدی کنند.

 

این مسؤول فرهنگی بیان داشت: در استان قزوین و در روستاهای اطراف این شهر نیز جوانان فداکار و مخلص نیز به جبهه ها اعزام شدند که همین روستای قلات یکی از روستاهایی است که بوی عطر شهادت در این روستا طنین انداز است.

 

وی در پایان با تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در جامعه اظهار داشت: با برگزاری یادواره ها و دیگر برنامه هایی که در راستای فرهنگ ترویج ایثار و شهادت در جامعه برگزار می‌شود، بسیار پسندیده و مطللوب بوده که خوشبختانه می‌توان به این یادواره باشکوه در این روستا اشاره کرد.

 

گفتنی است، این مراسم یادواره شهدای روستای قلات و گرامیداشت شهید حجت الاسلام سید ابوالحسن خضری و فرزند گرامیش شهیدسید  مرتضی خضری و شهدای والامقام این روستا با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان، مشاور استاندار در اقامه نماز استان، نمایندگان مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی وجمعی از طلاب وروحانیان واهالی این روستا در مسجد صاحب الزمان (عج) این روستا برگزار شد./955/پ202/ب6

ارسال نظرات