۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۷
کد خبر: ۲۵۴۵۵۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین:

حضرت فاطمه انسانی کامل و الگویی نمونه برای همگان است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: حضرت فاطمه(س) انسان کاملی بود که برای تمام انسان‌ها اعم از بانوان و آقایان یک الگوی مناسب به شمار می آید.
حجت الاسلام علي نعمت الهي
مدير دفتر تبليغات اسلامي قزوين حجت الاسلام نعمت الهي، مديرکل تبليغات اسلامي قزوين

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در مراسم جشنی که به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور حجت‌الاسلام عابدینی امام جمعه قزوین، هیئات مذهبی، مداحان و شاعران آئینی استان در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، گفت: حضرت زهرا(س) دارای جایگاه والایی هستند که کشف و درک این مقام کار دشواری است و هرکسی را یارای درک آن نیست.

 

حجت الاسلام نعمت اللهی خاطرنشان کرد: به طور قطع کسی که قادر به درک مقام حضرت زهرا(س) باشد، همه زندگیش متاثر از همه شئونات فاطمی خواهد شد.

 

وی در ادامه با اشاره به سخنان ائمه اطهار در خصوص ویژگی‌های دخت نبی اکرم(ص) بیان کرد: شناخت حقیقی ابعاد وجودی این بانوی بزرگ، تنها از سوی ائمه‌اطهار(ع) و بزرگان دینی امکان‌پذیر خواهد بود.

 

این مسؤول در ادامه افزود: هرکس می‌تواند به اندازه ظرفیت‌های وجودی خویش از سخنان نورانی ائمه اطهار به ویژه از لسان پیامبر اکرم(ص) به اندازه گوشه‌ای از شخصیت حضرت زهرا(س) برداشت کند.

 

حجت‌الاسلام نعمت اللهی عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) ولیة الله و مصداق انسان کامل است و او انسانی است که جاری بر زمان و مکان خویش است.

 

وی در ادامه گفت: همه ما معتقدیم که پیامبر اکرم(ص) هرگز از روی هوا و هوس سخن نمی‌گفت و اسیر احساسات نبود بلکه کلام وی همه آسمانی بود. پیامبر با چنین ویژگی‌های که داشت در توصیف حضرت زهرا(س) می‌فرمود: من از زهرا(س) بوی بهشت را استشمام می‌کنم.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به جایگاه شخصیت حضرت فاطمه(س) بیان کرد: این بانوی بزرگوار در زمین و آسمان شناخته شده است و در حدیث کساء که بسیاری از علما تایید دارند، زمانی که آسمانیان سوال از هویت تحت کساء می‌کنند با محویت فاطمه پاسخ داده می‌شود.

 

وی در پایان گفت: حضرت فاطمه(س) انسان کاملی بود که برای تمام انسان‌ها اعم از بانوان و آقایان یک الگوی مناسب به شمار می آید./848/پ203/ب4

ارسال نظرات