۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲
کد خبر: ۳۰۵۷۰۶
نماینده ولی فقیه در ناحیه امام سجاد قزوین:

هدف دشمنان تغییر ماهیت انقلاب اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در ناحیه امام سجاد(ع) قزوین هدف دشمن را تضعیف کردن رهبر و بسیج دانست و گفت: استکبار می‌خواهد قدرت و نفوذ جریان غرب را در ایران بیشتر کند و در مسایل انتخاباتی کشور دخالت کند و جریان انتخابات را به سوی دیگر سوق دهد.
حجت الاسلام حسين عدالتي

حجت الاسلام حسین عدالتی، نماینده ولی فقیه در ناحیه امام سجاد(ع) قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به نفوذ فرهنگی دشمن و توطئه‌های آنان گفت: در گذشته هم افرادی بودند که از اسلام غافل شدند و پرچم اسلام را بر روی زمین انداختند.

 

وی در ادامه افزود: در جامعه امروز ما هم افراد نفوذی دشمن هستند که برنامه‌های مستکبران را در کشور پیاده می‌کنند، دشمن می‌خواهد در زمینه فرهنگی باورهای جامعه ما را دگرگون کند و اختلالاتی را وارد کند.

 

این مسؤول با بیان این‌که دشمنان قسم خورده اسلام از هر شیوه و قدرتی استفاده می‌کنند تا به نظام جمهوری اسلامی ایران خدشه وارد کنند، ابراز کرد: ما باید راه‌ها و ابزارهای نفوذ دشمن را بدانیم و برنامه‌های آنان را بشناسیم و با قدرت در برابر این مستکبرین بایستیم.

 

 نماینده ولی فقیه در ناحیه امام سجاد(ع) با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بیان کرد: بزرگ کردن چهره دشمن به این شکل است که آنها شیاطین هستند و خود را به صورت فرشته نمایش می‌دهند، دشمن در صدد نفوذ و رخنه در هدایت مجموعه‌های فرهنگی ما است.

 

حجت الاسلام عدالتی نظام جمهوری اسلامی ایران را بیدار و هوشیار دانست و اظهار کرد: ما برای حفظ نظام و دست یابی به استقلال فداکاری‌ها و شهدای زیادی را نثار کرده‌ایم و هرگز اجازه نمی‌دهیم دشمن به راحتی برنامه‌های خود را پیاده کند.

 

هدف دشمن تغییر ماهیت انقلاب اسلامی است

وی در ادامه اضافه کرد: هدف دشمن تغییر ماهیت انقلاب اسلامی است آنها می‌خواهند مسیر را برای اجرای برنامه‌های غرب در ایران آماده کنند و اسلام را خدشه دار کنند.

 

این مسؤول تاکید کرد: دشمن می‌خواهد اسلام را در نظر مردم بد جلوه دهد و گروهک‌هایی به نام داعش و تکفیری را به وجود آورده‌اند تا اسلام و مسلمانان را از بین ببرند.

 

نماینده ولی فقیه در ناحیه امام سجاد(ع) هدف دشمن را تضعیف کردن رهبر و بسیج دانست و بیان داشت: استکبار می‌خواهد قدرت و نفوذ جریان غرب را در ایران بیشتر کند و در مسایل انتخاباتی کشور دخالت کند و جریان انتخابات را به سوی دیگر سوق دهند.

 

حجت الاسلام عدالتی عنوان کرد: یکی دیگر از هدفهای دشمن سود جویی از کالاهای مصرفی در ایران است آنها می‌خواهند ایران کشوری مصرف گرا باشد و این فرهنگ را در کشور ما گسترش می‌دهند.

 

وی در پایان گفت: حل مشکلات آمریکا در منطقه از برنامه‌های غرب است آمریکا می‌خواهد با نام مذاکرات هسته‌ای به مذاکرات غیر هسته‌ای خود هم دست یابد./838/302/ب2

ارسال نظرات