اعتراض دانشجویان مسلمان دانشگاه هاروارد به اهدای جایزه بشردوستانه سال به رهبر میانمار

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه خبری Asian correspondent، دانشجویان مسلمان در آمریکا به شدت نسبت به انتخاب آنگ سان سوکی رییس دولت میانمار به عنوان چهره بشردوستانه سال و اهدای جایزه به وی از سوی بنیاد دانشگاه هاروارد اعتراض کردند.
دانشجویان مسلمان معتقدند که آنگ سان سوکی که به تازگی به عنوان رییس دولت میانمار انتخاب شده در برابر ستم هایی که به اقلیت مسلمانان این کشور وارد می شود سکوت اختیار کرده است.
بنیاد دانشگاه هاروارد آمریکا در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرده که جایزه چهره بشردوستانه سال را به "افرادی که در جهت پیشرفت کیفیت زندگی انسان ها فعالیت می کنند" اهدا می کند.
آنگ سان سوکی در سال 1991 جایزه نوبل صلح را به دلیل آن چه که فعالیت های وی در راه ترویج دموکراسی خوانده شد به خود اختصاص داد.
در سال 1989 میلادی وی به مدت 15 سال به دلیل اعتراض به نظام دیکتاتوری میانمار در حبس خانگی به سر برد اما از زمانی که از ماه آوریل میلادی تاکنون به بالاترین مقام اجرایی کشورش دست یافته منتقدان بسیاری در سراسر جهان از سکوت وی در برابر ظلم هایی که بوداییان افراطی به مسلمانان میانمار روا می دارند، انتقاد کرده اند.
سازمان ملل مسلمانان میانماری موسوم به روهینگیا را یکی از سرکوب شده ترین اقلیت های دنیا عنوان کرده است.
انوار عمیشه، مدیر روابط خارجی انجمن اسلامی دانشگاه هاروارد با اعتراض به انتخاب آنگ سان سوکی به عنوان چهره بشردوستانه سال این تصمیم را تعجب برانگیز خواند.
دانشجویان مسلمان دانشگاه هاروارد به نشانه اعتراض به این انتخاب روز شنبه و در هنگام حضور آنگ سان سوکی برای دریافت جایزه خود یک تجمع اعتراضی برگزار کردند./990/ب902/د