۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۸
کد خبر: ۴۶۲۴۸۶

افزایش اشغال اراضی فلسطینی در دوره ترامپ

رژیم صهیونیستی قصد دارد پس از مراسم ادای سوگند دونالد ترامپ، رییس‌جمهور منتخب امریکا، در ژانویه 2017، بیش از 30 هزار واحد مسکونی جدید دیگر در بیت‌المقدس احداث کند.
نمایی از یک شهرک صهیونیست نشین در سرزمین‌های اشغالی فلسطین

به گزارش خبرگزاری رسا، یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد که پروژه ساخت 30 هزار مسکن برای شهرک نشینان صهیونیست، در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ آغاز خواهد شد چون این میلیاردر نیویورکی اقدام رژیم صهیونیستی در ساخت‌وسازها در اراضی اشغالی مردم فلسطین را غیرقانونی نمی‌داند.

ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی‌اش گفته بود در صورت پیروزی در انتخابات بیت‌المقدس را به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می‌شناسد.

به نوشته روزنامه کول هر، مایر تورجمان، رییس کمیته برنامه‌ریزی و ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی در شهرداری قدس، گفت: ساخت‌وساز برخی شهرک‌ها در دو سال اخیر به دلیل فشارهای بین‌المللی در دوره ریاست‌جمهوری باراک اوباما متوقف‌شده بود.

وی افزود: اکنون با پیروزی ترامپ امیدوارم وی قدس را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد. تمامی برنامه‌های ساخت‌‌و‌ساز در گیوات هاماتوس، گیلو و رامات شولومو دستکم دو سال متوقف‌شده‌اند.

مطابق با این برنامه‌ها، 15 هزار و احد ساختمانی در فرودگاه قلندیا در اطراف قدس اشغالی و چند هزار واحد  دیگر در منطقه صنعتی قلندیا (عطروت) و صدها واحد دیگر در شهرک‌های راموت و گیلو ساخته خواهد شد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که کمیته وزارتی رژیم صهیونیستی در امور مصوبات، چندی قبل پیش‌نویس لایحه‌ای را باهدف قانونی‌شدن ساخت‌وسازها در اراضی شخصی فلسطینیان تصویب کرد. در این لایحه که اوایل نوامبر به‌اتفاق آرا تصویب شد، قیدشده است که رژیم تل‌آویو می‌تواند دستور مصادره اراضی شخصی فلسطینیان را درازای پرداخت غرامت صادر کند.

صدور این رأی با انتقاد گروه‌های مختلف حقوق بشر ازجمله گروه حقوق بشر «صلح اکنون» شده است. یکی از این گروه‌ها موسوم به گروه «هاجيت أوفران» می‌گوید: «مایه شرم است که "اسرائیل" از قانونی حمایت می‌کند که اجازه مصادره اراضی شخصی فلسطینیان را باهدف ساخت شهرک‌ سازی می‌دهد.»

به گزارش «صلح اکنون» با ساخت 11 هزار واحد مسکونی جدید در دوره نخست‌وزیری بنیامین نتانیاهو شمار شهرک‌های صهیونیست نشین در 20 سال گذشته به‌طور قابل‌توجهی افزایش داشته است.

دولت باراک اوباما از سیاست‌های توسعه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی که جامعه بین‌المللی آن را غیرقانونی تلقی می‌کند، انتقاد کرده است.

تداوم شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی مانعی جدی درروند تلاش‌ها برای برقراری صلح در خاورمیانه محسوب می‌شود.

بعد از سال 1967، بیش از نیم میلیون صهیونیست در بیش از 230 شهرک غیرقانونی در کرانه غربی و بیت‌المقدس زندگی می‌کنند.

مطابق با قوانین بین‌المللی تمامی شهرک‌های صهیونیست نشین غیرقانونی هستند با این‌حال تل آویو به درخواست‌های بین‌المللی برای توقف توسعه شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطینیان بی‌اعتنایی می‌کند./847/ب101/د

ارسال نظرات