۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۹
کد خبر: ۴۶۵۴۱۶
با حضور مراجع و علما؛

مراسم بزرگداشت ‌آیت الله شاهرخی در مسجد اعظم قم برگزار شد

مرااسم بزرگداشت مرحوم آیت الله سید محمدنقی شاهرخی همزمان با هفتمین شب در گذشت وی با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد.
آیت الله شاهرخی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم بزرگداشت مرحوم آیت الله سید محمدنقی شاهرخی همزمان با هفتمین شب در گذشت وی امشب با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم حضرات آیات جعفر سبحانی، سید محمدعلی علوی گرگانی و  نمایندگان بیوت و دفاتر مراجع تقلید حضور داشتند.

همچنین آیات مرتضی مقتدایی، سید محسن خرازی، ابراهیم امینی، نصرالله شاه آبادی، شریعتی نیاسری، محمدعلی گرامی، حجج اسلام والمسلمین حسین ملکا، احمد مبلغی و جمعی از مسؤولان و علمای قم و لرستان حضور داشتند.

حاضران در این جلسه با قرائت قرآن و ذکر فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله شاهرخی برای این عالم فقید علو درجات را از خداوند متعال خواستار شدند.

در این مراسم گرامیداشت حجت الاسلام ابوالفضل صابری اراکی استاد حوزه علمیه به ایراد سخن پرداخت  و با اشاره به شخصیت مرحوم آیت الله شاهرخی، تأکید کرد که آن مرحوم تلاش بسیاری در مسیر انقلاب و خدمت رسانی به مردم انجام داد.

وی افزود: آیت الله شاهرخی شخصیتی سلیم النفس بود که در سنگرهای گوناگون از جمله امامت جمعه خرم آباد، نمایندگی خبرگان، عضویت در مجمع جهانی اهل بیت(ع) و حضور در کشورهای شرق آسیا خدمت بسیاری به انقلاب و اسلام کرد./1323/پ202/ج1

ارسال نظرات