۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۵
کد خبر: ۴۷۱۳۵۷
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس:

ایران اسلامی بهترین نماد وحدت و همدلی ادیان الهی است

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس با بیان این که ایران اسلامی بهترین نماد وحدت و همدلی همه ادیان الهی است، گفت: همه ادیان الهی در ایران اسلامی در راستای همدیگر قرار دارند.
حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس

به گزارش خبرگزاری رسا در شیراز به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی فارس، حجت الاسلام محمد صادق مهرابی با تبریک آغاز سال نو میلادی به پیروان همه ادیان الهی به ویژه هموطنان مسیحی بیان داشت: امروزه ایران اسلامی به درجه ای از بلوغ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رسیده است که با وحدت و تعامل پیروان همه ادیان ابراهیمی در کنار هم زندگی آرامی را تجربه می کنند.

وی به مهمترین پیام حضرت عیسی مسیح (ع) به همه انسان ها اشاره کرد و ادامه داد: حضرت مسیح آمدند تا با هرگونه شرک و شراکت برای یگانگی خداوند سبحان مبارزه کند چرا که وی عزت خود را در بندگی خالق هستی می داند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس ابراز امیدواری کرد: در جامعه مدرنیته امروز، پیروان همه ادیان الهی به ویژه مسیحیان جهان خواهان یکتاپرستی، ارج گذاری به جایگاه والای انسانیت و مبارزه با تبعیض باشند.

حجت الاسلام مهرابی تصریح کرد: فرهنگ حضرت مسیح(ع) جدا از فرهنگ پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) نیست و مسیحیتی که اسلام را قبول ندارد مسیحیت تحریف شده است.

وی با یاد آوری این که ایران اسلامی بهترین نماد وحدت و همدلی همه ادیان الهی است، خاطر نشان کرد: همه ادیان الهی در ایران اسلامی در طول و نه در عرض همدیگر قرار دارند که این امر آرامش و امنیت امروز نظام مقدس اسلامی را به دنبال داشته است./102/919/ب1

ارسال نظرات