۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰
کد خبر: ۴۷۵۲۹۷
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی تأکید کرد؛

ضرورت چاره‌اندیشی برای پیشگیری از حوادث مشابه پلاسکو

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی با تسلیت شهادت شماری از آتش‌نشانان فداکار در حادثه حریق و ریزش ساختمان پلاسکو در تهران، گفت: باید مسؤولان مرتبط برای جلوگیری از حوادث مشابه چاره‌اندیشی کنند.
دیدار با آتش نشانان بجنوردی دیدار با آتش نشانان بجنوردی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، مدير حوزه علميه خراسان شمالي و شماری از مسؤولان و اساتيد مدارس علميه مركز استان صبح امروز با حضور در سازمان آتش‌نشانی بجنورد، با تلاوت آياتي از قرآن كريم و قرائت فاتحه، نسبت به حادثه پلاسكو و جان‌فشانی و شهادت تعدادي از آتش‌نشان‌ها ابراز همدردي کردند.

حجت‌الاسلام حجت سالاري مكي، مدير حوزه علميه استان خراسان شمالي در این دیدار با قدردانی از همه دستگاه‌هايي كه بی‌وقفه برای خدمات‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند، شهادت شماری از آتش‌نشانان فداکار در حادثه حریق و ریزش ساختمان پلاسکو را تسلیت گفت.

وی اضافه کرد: ايثار و فداكاري و ازجان‌گذشتگی شهداي آتش‌نشان، مصداق بارز آيه شريفه «إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ» است.

دبیر شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی ادامه داد: خداوند در این آیه می‌فرماید: به‌ یقین کسانی که گفتند پروردگار ما خداوند یگانه است سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنها نازل می‌شوند و می‌گویند نترسید و غمگین نباشید و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است.

حجت‌الاسلام سالاری مکی براي بازماندگان شهداي اين حادثه، صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسألت كرده و با توجه به گزارش‌های مربوط به ساختمان‌های مشابه، ابراز امیدواری كرد كه براي پيشگيري از وقوع حوادث ديگر چاره‌اندیشی شود.

وی تصریح کرد: باید مسؤولان مرتبط برای جلوگیری از حوادث مشابه چاره‌اندیشی کنند تا دیگر شاهد وقوع چنین حوادثی در تهران و یا سایر مناطق کشور نباشیم.

همچنین حجت‌الاسلام اصغر قدیمی، مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد هم به نمایندگی از حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی با حضور در سازمان آتش‌نشانی بجنورد، شهادت جمعی از هم‌وطنان و آتش‌نشانان فداکار در حادثه‌ ساختمان پلاسکو تهران را تسلیت گفت.

حجت‌الاسلام قدیمی در این دیدار از اقدامات و زحمات شجاعانه، مجاهدانه و ایثارگرانه آتش‌نشانان قدردانی کرد.

علي گودرزي، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد هم در این دیدار با تشكر از حضور روحانیان و مسؤولان حوزوي گفت: اين قدرداني و ابراز محبت مردمي، مايه تسلي قلوب زحمت‌کشان آتش‌نشانی و ارتقای انگیزه و عشق آنها به خدمت شده است./9314/202/ب2

ارسال نظرات