۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۴۹۴۹۳۷
دادستان انقلاب و عمومی زاهدان مطرح کرد؛

لزوم تأکید رسانه‌ها بر حفظ وحدت و انسجام ملی در انتخابات

حجت الاسلام موحدی‌راد گفت: رسالت مطبوعات در سیستان و بلوچستان در ایام انتخابات باتوجه به تنوع فرهنگ‌ها و قومیت‌ها متفاوت است و باید در جهت وحدت و انسجام ملی باشد.
حجت الاسلام علی موحدی‌راد، دادستان عمومی و انقلاب زاهدان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام علی موحدی‌راد، دادستان انقلاب و عمومی زاهدان امروز در نشست پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی که با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات در خانه معلم زاهدان برگزار شد گفت: تمام تأکید رهبر انقلاب بر بصیرت دینی است و اگر بصیرت موجود باشد نوع نگرش و قلم زدن ما متفاوت خواهد بود.

فضای مجازی یک آورده غربی است

وی فضای مجازی را یک آورده غربی دانست و بیان کرد: چیزی که از غرب بیاید قطعا تهدیداتی همراه دارد بنابراین رسالت شما مقابله با هجمه تهاجم فرهنگی در این فضا است زیرا هر رسانه یک دانشگاه است و شما معلمان آن هستید.

حجت الاسلام موحدی‌راد ادامه داد: رسالت شما در سیستان و بلوچستان باتوجه به تنوع فرهنگ‌ها و قومیت‌ها متفاوت است و باید در راستای وحدت و انسجام ملی باشد.

وحدت و بصیرت را نادیده نگیریم

وی با بیان اینکه شیعه و سنی سالها است که در کنار هم زندگی می‌کنند اظهار داشت: رهبر انقلاب اخیرا فرمودند که وحدت مردم مانع از جنگ شده است؛ بی‌انصافی است که با نادیده گرفتن مردم و وحدت و بصیرت آنان، ادعای این آمریکا را که از کره شمالی می‌ترسد جدی بگیریم.

خبر شهادت مرزبان باقیمانده در دست تروریست‌ها مورد تأیید نیست

وی درباره شهادت مرزبانان در حادثه تروریستی میرجاوه نیز ابراز داشت: شهادت مرزبانان خسران بزرگی است اما سرنخ‌های خوبی داریم و امیدواریم به زودی تروریست‌ها را دستگیر و مجازات سنگین یعنی اعدام در ملأ عام را برای آنان در نظر بگیریم تا درس عبرتی برای دیگران باشد.

حجت الاسلام موحدی‌راد با تکذیب خبر شهادت مرزبان باقیمانده در دست تروریست‌ها افزود: خبری که اخیرا در فضای مجازی به نقل از معاون استاندار خراسان شمالی منتشر شده مورد تأیید مسؤولان استان ما نیست.

رسانه‌ها نقش دماسنج دارند

محمدعلی حمیدیان، معاون دادگستری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در جهان امروزی وسایل ارتباط جمعی جایگاه خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: پیشرفت وسایل ارتباطی و توسعه اقتصادی و اجتماعی و تحکیم مبانی دموکراسی لازم و ملزوم هم هستند.

معاون دادگستری سیستان و بلوچستان مطبوعات را خط مقدم انعکاس اخبار و بیان مطالب دانست و اظهار داشت: اگر در گذشته رسانه ها به عنوان مخبر فعالیت می کردند اکنون تحلیل گر شده اند.

وی با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی سرعت انتشار را بالا برده اند اما صحت را باید جستجو کرد بیان کرد: رسانه وظیفه آگاه سازی اجتماعی را بر عهده دارد وقتی جامعه آگاه شود می تواند برای زندگی خود تصمیم بگیرد.

حمیدیان افزود: رسانه‌ها تب جامعه را بازگو می‌کنند و نقش دماسنج دارند، آنها رابطه بین فرمانروا و فرمانبر را تبیین می‌کنند، عامل انتقال ارزش‌ها هستند، ارتباط فرد با خانواده را سامان می‌دهند، جامعه را افکارسنجی، واقعیت‌ها را منعکس و چالش‌ها را ردیابی می‌کنند.

وی وظایف مطبوعات در انتخابات را برشمرد و گفت: احترام به قوانین، اهتمام به آموزش و آگاهی مردم، ترویج ارزش‌ها، تبلیغات بدون تبعیض و کمک به ایجاد فضای نقد منصفانه از جمله وظایف رسانه‌ها است./202/831/ب1

ارسال نظرات