۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۴۹۶۶۶۷
فرهنگ و دولت آینده(۳۸)

معرفی چهره اسلام اصیل در برابر القائات دشمن وظیفه مهم دولت

امام جمعه موقت قزوین گفت: لازم است تمام دولت ها در مقابل اقداماتی که چهره واقعی اسلام را مخدوش می‌کنند، در قالب مسایل فرهنگی آن گونه که شایسته است اسلام را معرفی کنند.
هیأت دولت

حجت الاسلام علی قابل،‌ امام جمعه موقت قزوین،‌ در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به وظایف دولت آینده در برابر فرهنگ گفت:‌ برای مشخص کردن وظایف فرهنگی دولت ابتدا مشخص کردن اهداف تشکیل نظام اسلامی در نظر گرفته شود.

وی سپس درباره اهداف نظام اسلامی ابراز داشت: انقلاب اسلامی و نظام ما یک نظام فرهنگی است، بنابراین لازم است اقدامات دولت آینده و همچنین تمام دولت ها درخور شان چنین نظامی بوده و با آن هماهنگ باشد، زیرا نمی‌توان نظامی برخاسته از شیوه حکومتی بزرگان دینی باشد؛ اما مسایل فرهنگی به عنوان موضوعی اساسی الگو گرفته از آن مکتب نباشد.

حجت الاسلام قابل در ادامه افزود: انقلاب اسلامی انقلابی فرهنگی بوده و از حقایقی برای دعوت مردم به توحید، عدالت و خدمت به آحاد مردم برخوردار است، بنابراین بخشی از خدمات فرهنگی آن باید برای آشنایی با این مسایل و بخش هایی از آن نیز متناسب با مسایل داخلی کشور و رشد و ارتقای فردی باشد تا افراد بتوانند در مقابل هجمه‌ها ایستادگی کرده و اقدام لازم را برای فرهنگ جامعه خود داشته باشند و به الگویی برای سایرین تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه لازم است دولت آینده به زیربناهای فرهنگی توجه خاص داشته باشد عنوان کرد: دولت آینده و تمام دولتها در هر زمانی باید برای بخشهایی از زیربناهای فرهنگی مانند مدارس، دانشگاه‌ها،حوزه‌ها، چاپ کتاب، مقاله و روزنامه، متناسب با جامعه اسلامی برنامه ریزی داشته و خوراک آحاد جامعه را فراهم کند، همچنین لازم است در راستای فعالیت های فرهنگی جهانی و ترسیم چهره واقعی اسلام برای جهانیان تلاش صورت گیرد.  

امام جمعه موقت قزوین سپس با پرداختن به علت اولویت شناساندن چهره واقعی اسلام در قالب فعالیت های فرهنگی اظهار داشت:‌ با توجه به اینکه دشمنان از انقلاب اسلامی ضربه خورده و به دنبال مبارزه با مکتب اسلامی و مخدوش ساختن چهره واقعی اسلام است، لازم است دولت در مقابل این اقدامات در قالب مسایل فرهنگی آن گونه که شایسته است اسلام را معرفی کرده و با ایستادگی در مقابل القائات دشمن و دفاع  از ارزش ها زمینه تخریب چهره واقعی اسلام را از بین ببرد.

وی در ادامه افزود: همچنین لازم است به جای اینکه آثار هنری خود را به شکل بیگانه سوق دهیم،‌ در برابر انحراف ها موضع گیری داشته و در مجامع علمی حرف بزنیم و از عناصر متعهد و با انگیزه در خانه‌های فرهنگ و در سایر کشورها بهره ببریم و چهره انقلاب اسلامی را به وسیله فیلم ها و نمایشگاه‌ها به دنیا معرفی کنیم.

حجت الاسلام قابل با بیان اینکه دولت نقش مجری را به عهده دارد، ابراز داشت: نظریه پردازی در زمینه فرهنگی به عهده اندیشمندان آکادمی علمی بوده و دولت و سفیران مجری سیاست های نظام هستند.

وی در پایان با اشاره به اینکه تفکر مدیران در یک دولت در چگونگی اجرای قوانین فرهنگی تاثیر گذار است گفت: مسؤولان، مدیران و وزاری دولت نمایندگان فرهنگی جامعه به شمار می‌آیند و الگو هستند و چگونگی تفکر آنان در اجرای قوانین فرهنگی تاثیر گذار است،‌ بنابراین لازم است در انتخابات و بررسی صلاحیتهای عوامل دولت اصول فکری،‌تعهد و تقوا مد نظر قرار بگیرد./955/ت۳۰۲/س

ارسال نظرات