نخبگان تحصیلی مدارس علمیه تبریز تجلیل شدند

به گزاارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همزمان با مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه تبریز و با حضور حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی امروز از ممتازان و نخبگان تحصیلی این مراکز علوم دینی تجلیل عمل آمد.
بنابر این گزارش، از حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) تبریز علی اکبر زارعی در سطح یک و وحید محمدی در سطح دو مورد تجلیل قرار گرفتند. همچنین از مدرسه علمیه امام صادق(ع) مهدی ایمانی و مدرسه علمیه سفیران هدایت، وحید نجدساعی مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین از حوزه علمیه طالبیه حجت الاسلام محمد رضا طوبی نژاد، از حوزه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) هادی شفایی و مدرسه علمیه سالار شهیدان تبریز صادق حسن پور به عنوان ممتازان تحصیلی شناخته و از سوی رییس عالی حوزه علمیه آذربایجان شرقی تجلیل شدند.
حجت الاسلام عبدالصمد ناصری، مدیر حوزه علمیه تبریز در این مراسم با بیان اینکه میانگین معدل طلاب حوزه علمیه مدرسه ولیعصر(عج) 48/15 در ترم گذشته بوده است، گفت: 60 نفر دارای معدل بالای 19 و حدود 60 نفر با معدل 18 بوده اند، که البته این وضعیت با نقطه ایدهآل و مورد انتظار فاصله دارد.
وی با بیان اینکه استعدادهای بسیار ارزشمندی در حوزه های علمیه تبریز وجود دارد که بایستی با برنامه مدون و هدفمند نخبهپروری در این مراکز اجرایی شود، افزود: با وجود اینکه حوزه های علمیه تبریز با محدودیت فضای آموزشی و پژوهشی مواجه هستند، اما شاهد پیشرفت مشهود تحصیلی طلاب این مرامز هستیم.
حجت الاسلام ناصری با اشاره به اهمیت مسائل پژوهشی در حوزه علمیه تبریز گفت: در عرصه تحقیق و پژوهش طلبگی؛ توجه به موضوعات روز و مبتلابه مورد تأکید بوده، که حاصل تمامی این تلاش ها انتشار دو کتاب گام اول و دوم است، این آثار برآیندی از مقالات برگزیده طلاب تبریز می باشد./935/پ202/ب1