۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۵۲۲۷۲۵

تجهیز نظامیان میانمار به دست رژیم صهیونیستی برای کشتار مسلمانان

با وجود گزارش فرستاده سازمان ملل به میانمار و گزارش پژوهشگران دانشگاه هاروارد درباره جنایت‌های جنگی میانمار علیه مسلمانان، رژیم صهیونیستی همچنان به تجهیز نیروهای نظامی میانمار ادامه می‌دهد.
کشتار در میانمار

به گزارش خبرگزاری رسا، در روزهایی که خشونت دولت میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در این کشور به اوج خود رسیده است، موضع وزارت جنگ رژیم اسرائیل که همچنان بر مسلح کردن نیروهای نظامی میانمار پافشاری می‌کند، تغییری نکرده است.

یکی از مسؤولان شورای نظامی میانمار در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ برای خرید تجهیزات نظامی به اسرائیل سفر کرد و نمایندگان او با «رووین ریولین»، رییس‌جمهور اسرائیل و همچنین مسوولان نظامی این رژیم دیدار کردند.

«میشل بن باروخ»، رییس شعبه صادرات امنیتی در اسرائیل نیز تابستان گذشته به میانمار سفر کرد که طی این سفر مسؤولان شورای نظامی میانمار اعلام کردند که از اسرائیل قایق‌های جنگی خریداری کرده‌اند.

كميساریای عالي پناهندگان سازمان‌ملل روز گذشته اعلام كرد كه تعداد آوارگاني كه از كشتار در استان «راخين» در غرب ميانمار گريخته و طي روزهاي اخير روانه بنگلادش شده‌اند، از مرز 75 هزار نفر عبور كرده است.

ميانمار طي يك هفته گذشته به‌ خاطر اقداماتش در استان راخين، هدف انتقادهاي شديد از سوي نهادهاي حقوق بشري، سازمان ملل و برخي كشورهاي جهان قرار گرفته است.

ممانعت میانمار از رسیدن کمک‌های سازمان ملل

ممانعت میانمار از رسیدن کمک‌های سازمان ملل به مسلمانان در بحبوحه بحران روهینگیابه گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه گاردین؛ دفترهماهنگی سازمان ملل در میانمار اعلام کرد: کمک‌رسانی به دلیل وضعیت امنیتی و اعمال محدودیت‌ها از سوی دولت متوقف شده است.

کارکنان کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان (UNHCR)، صندوق جمعیت سازمان ملل (UNFOA) و صندوق کودکان ملل متحد (UNICEF) بیش از یک هفته است که نتوانسته‌اند در این منطقه فعالیت کنند و این مسئله باعث شده تلاش برای نجات جان انسان‌ها با مشکل روبرو شود.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) نیز از توقف کمک‌رسانی‌ و قرار گرفتن شمار زیادی از مردم در معرض بی‌غذایی و گرسنگی خبر داد.

16 سازمان امدادرسانی بزرگ بین‌المللی از جمله آکسفام، صندوق نجات کودکان و غیره نیز از قطع دسترسی خود به مناطق درگیر میانمار از سوی دولت این کشور شکایت ابراز نارضایتی کرده‌اند.

پیر پرون، سخنگوی دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه در میانمار (OCHA) گفت: سازمان‌های بشردوستانه به شدت نگران سرنوشت هزاران انسانی هستند که در معرض این خشونت‌های ادامه‌دار در ایالت راخین میانمار قرار گرفته‌اند.

پناهجویانی که توانسته‌اند از میانمار فرار کنند در هفته اخیر اخبار وحشتناکی از قتل و کشتار مسلمانان روهینگیا در روستاهای راخین نقل می‌کنند که توسط سربازان میانماری تخریب و سوزانده شده‌اند. دود سیاه غلیظی نیز کیلومترها آن ‌طرف‌تر در مناطق درگیر دیده می‌شود.

گرچه مسلمانان روهینگیا، دهه‌ها است از سرکوب‌های شدید توسط نظامیان و بوداییان تندرو رنج می‌برند اما خشونت‌های اخیر به طرز بی‌سابقه‌ای شدت گرفته است./994/ب904/ف

منبع: ایکنا

ارسال نظرات