۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
کد خبر: ۵۲۹۲۴۰
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی:

دنیای اسلام مدیون امام حسین است

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که قرآن سند اسلام است و چیزی که سند نداشته باشد، ماندگار نخواهد بود، گفت: امام حسین(ع)با نثار جان، قرآن را حفظ کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در شب یازدهم محرم در هیئت رزمندگان اسلام قم که در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان این که امام زمان(عج) نهمین فرزند امام حسین(ع) است، اظهار داشت: ائمه اطهار(ع) هنگامی که می خواستند امام زمان(عج) را معرفی کنند، می فرمودند نهمین فرزند از فرزندان امام حسین(ع) است.

وی گفت: امام زمان(عج) در زیارت ناحیه مقدسه، امام حسین(ع) را این گونه معرفی می کنند که تو برای پیامبر، پسر و برای قرآن، سند و برای مردم، بازو هستی در راه خدا تلاش کننده ای و حافظ عهد و پیمان دیگران هستند؛ بنی امیه و بنی عباس حساس بودند که چرا ائمه اطهار(ع) را فرزندان رسول خدا می دانستند؛ در صورتی که اهل بیت(ع) از نسل ابوطالب هستند.

کارشناس رسانه ملی با اشاره به این که انتصاب امام حسین(ع) از طریق حضرت زهرا(س) است، تصریح کرد: به امام موسی کاظم(ع) گفتند که اگر در این باره دلیل قانع کننده ای نیاوری، جلوی بیان این مسأله را در جامعه می گیرم، امام(ع) فرمودند در قرآن وقتی که نام پیامبران گفته می شود، حضرت عیسی(ع) را فرزند مریم معرفی می کند و می خوانیم عیسی بن مریم؛ همچنین درباره ماجرای مباهله می خوانیم که پیامبر(ص) ابنای خود را آورد که منظور از ابنا، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) هستند.

وی گفت: در گذشته به شیعیان و ایرانیان ایراد وارد می کردند که قرآن شما متفاوت است و حافظ قرآن ندارید و خیلی ها قرآن خواندن بلد نیستند، آیت الله گلپایگانی(ره) به این خاطر تصمیم گرفت که در این راستا کاری انجام دهد که با تأسیس موسسه دارالقرآن، قرآن را منتشر کرد و گفت هر کسی قرآن را حفظ کند، ماهیانه به او حقوق می دهم و همچنین با همکاری آموزش و پرورش طلاب را برای آموزش قرآن به مدارس اعزام کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی قرآن را نور و شفا عنوان کرد و اظهار داشت: با قرآن انس داشته باشید و آن را بخوانید که زندگی تان نورانی می شود؛ وقتی سر امام حسین(ع) بالای نیزه رفت، حداقل سه آیه از سر آن حضرت شنیده شد.

کارشناس رسانه ملی گفت: دنیای اسلام مدیون امام حسین(ع) است و اگر یزید می ماند، قرآن نمی ماند؛ قرآن سند اسلام است و چیزی که سند نداشته باشد، ماندگار نخواهد بود و مورد قبول دیگران واقع نمی شود.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان داستانی از خیررسانی به دیگران تصریح کرد: یکی از ویژگی های ائمه اطهار(ع) خیررسانی و کریم بودن است؛ یک بار امام حسین(ع) از خانه بیرون آمدند و غلامی در کوچه نشسته بود و نان می خورد، سگی رسید و این فرد چند بار به آن حیوان نان داد و دست خود را بالا آورد و گفت خدایا من نان خود را به این حیوان دادم و سیر شد، مرا سیر کن و مشکلم را رفع کن؛ امام که عمل خیر و صدای آن مرد را شنیده بود، جلو رفت و به او فرمود من دیدم که تو ایثار کردی، مشکلت چیست؟ فرد گفت من غلام یک یهودی هستم و دوست دارم آزاد باشم، اما پول ندارم، حضرت به خانه فرد یهودی رفت و مبلغ مورد نیاز را به یهودی داد که غلام آزاد شود، صاحب غلام فرد را آزاد کرد و پولی که امام به او داده بود را به غلام داد تا کار کند، همسر فرد یهودی به امام گفت که من درباره اسلام تحقیق کردم و می خواهم مسلمان شوم، سپس این زن و همسر آن هر دو مسلمان شدند و غلام نیز آزاد شد.

وی درباره خوشحال کردن و خیر رسانی به کودکان افزود: برای کسانی که بچه ها را خوشحال می کند، در بهشت مکان مخصوصی وجود دارد؛ فردی در اصفهان داشت از دنیا می رفت، وصیت کرد که تنقلات بخرید و به خادمان مساجد بدهید تا به بچه ها بدهند تا خوشحال شوند؛ اما متأسفانه امروز در مساجد با بچه ها برخورد خوبی نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در پایان به توصیه سیدالشهدا(ع) نسبت به فرزندش پرداخت و اظهار داشت: امام حسین(ع) در روز عاشورا که برای وداع وارد خیمه شدند، به امام سجاد(ع) وصیت کردند اماناتی را به امانت نزد ام سلمه و خواهرت گذاشته ام که تحویل بگیر، از ظلم در زندگی بپرهیز، حق بگو ولو اینکه تلخ باشد./822/پ۲۰۲/ی

ارسال نظرات